Gulay01 Merhabalar hamileligimin hrnüz 5. Hftasındayım. Tatile gidecegim güneş kremi kullanabiliyor muyuz? Herkrs solante pregna önerdi ama cok masum degil içeriği. Bir bilgisi olan var mı? Ayrıca ilk üç ay makyaj da yasak mı?
mucizemizibekliyoruzz Gulay01 solante pregna hamilelik için en uygun güneş kremi. Doktorlarda öneriyor
mmhanBakrGlbahar Makyajın yasak olduğunu düşünmüyorum benim doktorum birşey demedi her gittiğimde de makyajla gidiyorum olsaydı uyarırdı diye düşünüyorum. Ayrıca cildiyeye görünüp güneş kremi tavsiyesi istedim ben de hamilelik için tavsiye edilen solante pregna. Doktor tavsiyesi olduğu için düşünmeden aldım ben canım. 👍🏻
Tubagrnc Bende yeni solanteyi kullanmaya başladım doktor düzenli kullanmamı istedi ama marka belirtmemişti yorumlara bakarak aldım. Makyaj işim gereği ilk üç ay dahil haftasonu hariç hergün yapıyorum malesef 4. Ayım bitti bi sıkıntı yaşamadım
Englishteacher Solante pregna ve avene kullaniyorum. Solante cok yogun yapida bembeyaz oluyorum sürünce doktorum ve eczacim bunu onerdi gebelikte cilt lekelenmeye daha açık hassas oluyormuş solante bunun icin. Yogun güneşte kalcaksam solenta kullanıyorum avene i ise daha günlük. Solante ağır biraz ama etkili
Englishteacher Ben de makyaj yapiyorum 10 haftaligim. Fondöten kullanmiyorum. Bazen kapatici hafif pudra rimel allik ruj yetiyor günlük özel günlerde yoğun yaptığım da oldu
Gulay01 Solenta almayı düşünüyorum benim doktorum da önerdi ancak cok azıcık sür ince bir tabaka diyince içim rahat etmedi ilk üc aydan sora daha rahat herşeyı kullanabiliyoruz da hamileliğin ilk haftalarında da acaba bebegi etkiler mi içerigşnde alumınyum titanyum dioksit vs yazıyor cunku
Efuchama Eczaneden aldım ben de bazı maddelerin bulunmaması gerek güneş kreminde Avène diye bi marka 50 faktör. Bebekler için olan nivea lar flnlar bile çok sakıncalı ürün içeriyor eczane ürünü almanı tavsiye ederim.
melikeyilbah La roche posay 50 faktörlü kullanıyorum 17. Haftamdayım yanık ve lekelenme hiç yaşamadım gayet memnunum :)