FusunF 36+4 haftalık hamileyim Bebek hareketlerini artık aşagıda hissediyorum bazılarını normal mi Ya sona yaklaştığı İÇİN mi böyle sizlerin nasıl 😊
alyabebekkk FusunF ben bebeğimi hissetmeye başladığımdan beri aşağılarımda kızım oraları çok seviyor sanırım😂
diamond2635 FusunF ben de 36+4 teyim kafasını tam vajinamın üzerinde hissediyorum öyle bir baskı.Sabah randevumuz var bakalım ne diyecek doktor
FusunF diamond2635 ay aynen bende vajinamda hissediyorum BAzı hareketlerini bizimde Cumartesi randevu
diamond2635 FusunF canım ben gittim doktora dediğim gibi bebek tam vajinada.Gelirse alırız artık dedi 😁Hayırlısı inşallah🥰
FusunF diamond2635 zaten bu haftalarda aşagıya inmiyorlar mı benimde başı aşagıda demişti geçen hafta napalım artık zaten az kaldı biraz daha idare etsinler 😂ama inşallah sağlıkla vaktinde gelirler 🤲💖
diamond2635 FusunF benim başı 28. Haftadan beri aşağıda şu anda vajinanın içinde kanala doğru olduğunu söyledi.erken doğum riskim vardı benim zaten ilaçlarla bu haftaya kadar geldik hayırlısıyla