Zmg7 Arkadaşlar sonlara yaklaştıkça acaba bebiş ne zaman gelir diye merak etmeye başladım. Kız bebek erken, erkek bebek geç gelir hikayesi gerçek mi? Doğum yapanlar bebeklerinin cinsiyeti neydi ve kaç haftalıkken doğdu bebekleriniz🧿🌸
gldn065807 Zmg7 40+0 da oğlum doğdu şuan 30haftalik kızıma hamileyim bakalım ne zaman gelecek prenses
Sarisinbiiiranneeee Zmg7 şuan 40+0 oldum kız bebek ama gelen yok 😂 sancım gelsin diye dua ediyorum hep, lütfen sizlerde edin güzel hamişlerim 🌸😢
Mrv1007 Zmg7 benim ilk doğumum olacak kızımı bekliyorum ama ablamın iki kızı var ikisini de normal doğumla 38. Haftada doğurdu. Bi iki hafta erken geliyor sanırım kızçeler🤣
Ayaz2016alya2022 Sarisinbiiiranneeee Aynen 39+3 gelmiyor hanfendi yerinden Memnun 🤰🏼Oglumda 41 de dogmustu
ayse12211 Sarisinbiiiranneeee bende 39+0 benimde sancım yok. Açılmam da iki haftadır bi cm şeklinde. 😞 ne açılmam artıyor ne de sancım.
GamzeMikail Kız bebek erken gelir erkek bebek geç gelir diye bir kayide yok tamamen yanlış 🤷🏻♀️ iki arkadaşımın kızıda birisi 41 de doğurdu birisi 40 haftalık olmuştu bebeği içeride mekonyum bırakmış acil sezeryanla aldılar onuda…
Esrasena ayse12211 Bilmem,gitmesem hastanye gelecği yok 😀 Suyu bitmş diyip yatırdılar,ertesi gün sancılarım başladı öyle doğdu
Aycan051415 Zmg7 erken gelir diye beklediğim kizim 42de geldi Buda kiz bundada bi 41i gözden çıktım ben🤣 şuan 32 haftaligiz
Zmg7 Yazılanları okuyunca demek ki bunun bir istatiği yokmuş dedim😂 42 haftalar var off nasıl beklicez😂
Mucizemannesi21 İlk oglum 38+4 dogdu ikinci oğlum 39+5 dogdu şuan 34 haftalık olduk bakalım bu oğlum ne zaman gelicek.