pinkymoms Son 28😍 heycan dorukta! Özellikle heryerde hastalıkların salgın gezdiği şu dönemden Allahın izniyle sağ sağlim çıkıp evlatlarımızı elimize alırız inşallah 🤲🏻 bu gece itibariyle 36+0 olduk biz 💃🏻🐣
MerveeD pinkymoms Amin inşallah 🙏 120 gün kaldı bizimde zaman cok cabuk gecıyor Rabbım hayırlısıyla zamanlı sag salım kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
MerveeD pinkymoms aynen öyle cok rahat ve guzel zamanlar gecırıyorum maşallah inşallah hep böyle olur
pinkymoms Gamzess1 oyy daha başındasınn 😍😍 bekle bekle geçmez bide şmmdi bana öyle oluyodu amaa şuan daha fenaa hiç geçmiyo😄
pinkymoms gldn065807 100den düşülmüüş😍😍 o 73den sonrası çorap söküğü gibii şmdi de iyice yaklaşınca geçmiyo bide
Zynp19 Doktoruma göre 57 uygulamaya göre 68 gün 🙂 son zamanlar uyku yok ama onlar için herşeye değer rabbim herkesin evladını sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
pinkymoms Zynp19 hele bide onu bana soor bir insan sebepsiz yere nasıl uyumayabiliiirr asla uykum yok 🥲🥲 gerçi artık rahatım da yok
pinkymoms MerveeD inşallaah kuzum ama son zamanlarr çok sıkıntılıı 🥲🥲 yine de her anı çok özel ve güzel❤️