AlyaUrasmoms Biz de çift rakamlara düştük çok şükür 🥳 Geçmiyor gibi geliyor ama zaman su misali 🥲 Siz de durumlar nasıl canım anneler 🥰
Mavi_ AlyaUrasmoms Son 84 Gebelik benim ilk oğlum 40+1 de gelmişti bakalimm gebeligimdeki oğlum kaçta gelecek 🤭💜
ggkca 99 dan sonrası hızlı akıyor, sağlıcakla kucağınıza alın, bizde de son 12 gün ama kızımın umrunda değil 😊
AlyaUrasmoms ggkca Aminnn 🙏🏻 Teşekkür ederim siz de sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 😊 Şimdi doğsalar diye dört gözle bekliyoruz ama ilk doğumumdan sonra hamileliğimi özledim diye ağlamıştım 😂 Allah hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🏻
Semra12344 AlyaUrasmoms ayy evet cnm ya hep nisan annelerini görüyorum artık 🥰 amin inşallah sağlıkla alalım cnm 🤲🏻🥰
AlyaUrasmoms Sema2019 Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻 Çok az kalmış, sağlıkla gelsin minik 🙏🏻🥰
Smilend AlyaUrasmoms ben de 00:00 itibari ile son 99 oldum 🤗 cinsiyeti nedir bebisin ins saglikla doguralim ☺️Bizimki erkek 🤰🏻🥰🌸
Zehra9616 AlyaUrasmoms son 53 nasip olursa bakalm bu pasam kac haftada gelicek abisi 42+3te gelmisti 🙂
AlyaUrasmoms Zehra9616 Benim kızım baya aceleciydi 🤭 Erkek çocukları hep böyle oluyor sanırım, herkes haftası dolduktan sonra doğdu benim diyor ☺️ Gerçi benim sezaryen günü verecek inşallah sağlıkla gelsinler 🙏🏻🥰
AlyaUrasmoms betlulk05 Ya ne güzel 😍 O günleri iple çekiyorum ben de 😊 Allah hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🏻🥰