Semra12344 mucizegebelik6 26+1 den selamlaş cnm 🥰 bu ara hep nisan annelerini görüyorum uygulamada ☺️
Erol mucizegebelik6 97 olduk bizde ikinci oldugundan herhalde cok cabuk geciyor zamn nasıl gectı anlamadım
Eliifkc mucizegebelik6 Bel ağrım dışında bi sıkıntım yok çok şükür bir dee konuşurken yoruluyorum nefes nefese kalıyorum ama tekmeleri her şeye bedel sizin nasıl 😂❤️
mucizegebelik6 Eliifkc aynıları bende de var Evet iyiki var o tekmeler 😀 Bugun şeker yüklemesi yapıldı boy kilo bakıldı sonucum daha çıkmadı bakalım son trimestere giriyoruz artık. Mide yanmam fazla. Şimdi gaviscon ictim bana misin demiyor 😀
Eliifkc mucizegebelik6 Şeker yüklemesi yaptırmadım doktorum gerek görmedi mide yanmam arada oluyo çok sık olmuyo ama dayanabiliyorum ilaç kullanmıyorum o yüzden ilk haftalar da bulantıyı da çekmiştim ilaç kullanmamıştım 3. trimestere girdiniz mi ben 27 de girilir diye biliyordum 🐣🤰
Papatyaytt mucizegebelik6 miğde yanması için soğuk süt öneririm canm ben normalde ağzıma süt suremiyordum ama sırf miğde yanmama iyi geliyor diye en yakın dostum oluverdi süt anında kesiyor yanmayı