minikbebegim19 Kan ilacı ve magnezyum kullanıyorum son haftalardayım diye düzenli içeyim dedim bunlar mı yapıyor ki aceppp
Fatmadumankorc minikbebegim19 kan ilacını gece yatarken için magnezyumu da akşam yemeğinden hemen sonra için başka bir vitamin kullanıyorsanız onu da gece yatarken için
Eminedmr minikbebegim19 ben gebelik öncesinde de kabızlık çok yaşıyorum ama kan ilacı demir ve magnezyum gibi ilaçlar sağolsun dahada zorluyor gün içinde 2 3 tane kuru incir yiyin sabahında rahat edersiniz
Morprenses minikbebegim19 bende yapmıyor Demir ilacını kahvaltıdan 1 saat önce içiyorum magnezyumu akşam yemeğinden hemen sonra. Hiç kabız olmadım
minikbebegim19 Flz-kuku ayıp söylemesi ıkınamıyorsun da off hiç düzenli kullanmadım işte son haftalar dedim kullanayım
minikbebegim19 Fatmadumankorc midem bulanıyor yemekten 1 2 saat sonra anca içebiliyorum çok kötü tadı
Fatmadumankorc minikbebegim19 midenizi bulandıran magnezyum mu? Suya atıp eritilenden mi içiyorsunuz yoksa hap gibi olandan mı?
Bssrrr Omega magnezyum d3k2 ve demir kullanıyorum bende de aynı durum var maalesef tuvalete çıkamamak çok zor
funnymummy Magnezyumu suda eriyen tabletler vardı onlardan kullansan tabi doktor önerisi ile tadı da güzel onun
Fatmadumankorc minikbebegim19 ah şimdi gördüm kesinlikle onu içmeyin doktorunuza hap gibi olanı yazdırın magosit asla bulantı yapmayacak
minikbebegim19 Fatmadumankorc yo kan ilacının tadı kötü o yüzden bulanıyor suya atılan magnezyumu gazoz diye satsalar içerim 😃