Evet 17 Mayıs 2021de evde öylesine yaptığım bir testle ikinci çizginin silik çıkmasıyla fark ettiğim Sahra kızım 17 Ocak 2022 sabahı geldi bana 😍 daha önceden geçirdiğim yumurtalık kisti ameliyatı yüzünden normal doğum yapamayacağımı öğrendiğimde çok üzülmüştüm ama kısmet böyleymiş dedim kabullendim 🙏 tam 38+0da sezaryen kararı aldı doktorum ben de eşimle pazartesi sabahı hastaneye gittim ama nasıl korkuyorum nasıl tedirginim 😂 hastanede yatış işlemlerim yapıldı odamız verildi önlük giymem söylendi üzerindeki herşeyi çıkarıp çirkin hastane önlüğünü giydim hemşire geldi el üzerinden damar yolu açtı EKG çekti nst bağladı sonra sedyem geldi kendimi kurbanlık koyun gibi hissederek bindim o sedyeye 😂doğumda sadece eşimle ikimiz olma kararı aldığımız için her iki taraf da aileden kimseyi çağırmadık o kadar da iyi yaptık ki sonrasında curcuna olmadı ayrıca annem de olsa yanında mememi oramı buramı açamazdım evet annem sonuçta ama çok utanıyorum eşimden utanmıyorum o ayrı 😂😂😂 neyse eşimle ameliyathane önünde vedalaştık ben sedye üzerinde içeri girdim orası çok kalabalıktı ve soğuktu beni bir odaya soktular arım balım çiçeğim şarkısı çalıyordu 😂😂😂 sedyeden ameliyat masasına çıkmamı söylediler ben de denileni yaptım korkudan tırnaklarımı avcuma geçiriyordum 😱 ayaklarımı boşluğa bırakarak oturmamı başımı öne eğmemi omuzlarımı kesinlikle kasmamamı söylediler bir genç erkek hemşire geldi başımı eğdirdi ben de o sırada onun elini tutup güç bulmaya çalışıyordum bayan böyle pozisyon alamayız dedi 😂önce sırtıma bişey sürüldü sonra iğnenin girdiğini hissettim damar yolu daha çok acıtıyor emin olun belden iğne can yakmıyor 😊 iğneden saniyeler sonra önce sol bacağıma sonra sağ bacağıma sıcaklık hissi indi ve uyuştum beni masaya yatırdılar kollarımı bağladılar önüme yeşil örtü serdiler sondayı ameliyathanede takılmasını rica ettiğim için sonda iğneden sonra takıldı doktor geldi elinde duman tüten bir aletle kesmeye başladı ben tabi üstteki tepe lambasından görebildim 🥶 o sırada la la la la diye bağıra bağıra şarkı söylemeye başladım nerde bu kız kız çıktı mı kızım nerdeğğğğ diye kendi kendime söylenmeye de başladım hemşireler bana belli etmeden gülmemeye çalışıyorlardı😂 evet çekiştirmeleri hissettim evet midem bulandı hatta midem bulanıyor öğğğkkkk dedim hemen damar yolumdaki seruma bir iğne yaptılar geçti birisi şiddetli şekilde kanıma bastırdı be bebek çıktı sesini duydum biykkkk ediyordu sonra beni dikmeye başladılar bir hemşire bebeği bana getirdi öptürdü 😍 bebek gitti cicilerini giymeye ben de dikildikten sonra çıktım ameliyathaneden 🙏 eşim kucağında bebeğimizle beni bekliyordu odaya getirildim karnıma ufak kum torbası koydular 3 saat kadar karnımda kaldı o sırada ebe geldi bebeği bana vererek emdirmeye çalıştı ama bir damla dahi inmedi mochi pompayla vakumladık yok masaj yaptık yok sıktık yoğurduk yok bir damla süt yok 😔 sarılık olmaması için mecbur mama vermek zorunda kaldık allahtan yanıma kettle mama be biberon almıştım ve eşime daha önceden mama hazırlamayı öğrettiğim için mamayı hazırladı bebeğimize içirdi altını değişti bugün ise sadece 3 damla süt geldi o da eşim sıka sıka getirdi canımdan can gitti 😔 ama bebeğimin ağzına 3 damla da olsa süt girdi 🙏 depend gerçekten hayat kurtarıcı hanımlar ☺️ 67 kiloyla hastaneye gittim m beden bol bile oldu ameliyattan 5 saat sonra sondamı çıkardılar evet acıdı ama canımdan da can gitmedi daha sonra beni 2 hemşire ayağa kaldırdı karşıya bakarak oda içinde yürümemi istediler Allah güç veriyor hanımlar kalkıyorsunuz evet zor ama imkansız değil 🙏 sonrasında bol bol yürüdüm kayısı hoşafı yapıp getirmiştim onu içerek gazımı da gece çıkardım beni en çok zorlayan sezaryen sonrası el ve ayaklarımda parmaklarımda şişmelerdi ellerim fırıncı küreği gibi şişti hani Recep İvedik’in bir filminde elini tropik bir balığın içine soktuğunda eli nasıl şiştiyse benim elim de ayağım da öyle şişti 😔 bugün elimin şişi indi ayaklarım fil ayağı gibi devam ediyor o da iner inşallah 🙏 bir de ameliyathanede kanıma bastırdıkları için kburgalarım çok batıyor sırt üstü yatamıyorum o da geçecek inşallah 🙏 eşimden Allah razı olsun bu süreçte hem beni bezledi hem kızımızı bezledi hala daha bezliyor dikişler yüzünden eğilemiyorum 😔 hem beni doyuruyor hem kızına mama yapıyor Allah eşin hayırlısını versin derlerdi ne güzel duaymış meğer 🙏 ben kızımı doğurdum oldu bitti yarın hastaneden nasipse taburcu oluyoruz Allah doğum yolu bekleyen tüm hamilelere yardımcı olsun zorlu bir süreç ama imkansız değil 🙏 Allah yardımcınız olsun hamile hanımlar