Mervesny123 https://imgyukle.com/i/op6cBn Kızlar 6 aylık hamileyim bugün ultrasonda bebeğim bu şekildeydi 😂😂 Hamilelik hormonlarından mıdır hem güldüm hem ağladım sizinkilerinde resimleri böyle mi çıkıyor ultrasonda acaba 😏😏😁
Clementinee Mervesny123 benimki hep çizgi film karakteri gibi çıkıyor doktorumuz bile söyledi bunu😂😂😂
Rabiagokturk Mervesny123 tabikide sonuçta direk çocuğun resmini çekemezler ki hem bi sıvının içinde hem kaç kat karın tabakası var canım böyle çıkması normal neden ağladın onu anlamadım ama 😅😅
Mervesny123 Clementinee ahaha benimkide normalde suratını göstermiyor bugün zar zor tek gözüyle yakaladık oda bu şekilde oldu çok garibime gidiyor 😂😂😂
Mervesny123 Rabiagokturk ay biraz korktum açıkçası san Rabiagokturk eşimde aynısını diyor ama kendi kafamda kurdum işte Allah’ın gücüne gitmesin ilk işim çocuk doğduğunda bi kendisini bide bu resmî yan yana çekicem benziyor mu diye 😁😂😂
bsraguruler Gözü açık cikmis siyah beyaz olunca da farklı olmuş bence gayet normal tatlı bebek hatta burnu dikkatimi çekti masallah güzel olacak 🤣🤣
Brcnalprslnlblg Mervesny123 çok güzel maşallah bebeğiniz güzel göstermiş yüzünü ben de 24. Hafta kontrolüne gidicem perşembe nasipse 20. Haftamda gittik beş buçuk saat bekledik 3 kez muayene olduk yan profilden yakaladı sonunda doktor 😂
Mervesny123 Brcnalprslnlblg çok sağolasın canım Allah herkesin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin baya beklemişsiniz bu arada 😃🙄 umarım güzel pozlar yakalarsanız bizde biraz uğraştık en son böyle bi resmî oldu kızımın 😄😄😄
Happybsrn Mervesny123 kız sen benimkini görsen Allah’ım 😅 gözü burnu nerde anlaşılmıyor bile seninkini yine anlaşılır 🤣
Mervesny123 Happybsrn ahaha evet canım burada şükür doğduktan sonra görücez inşallah gerçek hallerini 😁🤣