Mervesrn Selamlar Bgn kontrollümüz vardı 26 +3 haftamızdayız bugun doktorum suyum fazla oldugunu söyledı ve hastaneye sevk etti ama benim icim icimi yiyor cok morelm bozuldu bilgisi olan yorum yapa bılırmı lütfen .
Esraliiii Mervesrn benimde üst sinirdaydi suyum erken dogurursn dedi tatlı şekerli fazla yeme canim meyve arttırıyor suyu detayliya girdim sıkıntı olmadı 41+1 de geldi kziim geleceği zaman saat bellidir dinlenin stres yapmayin
Mervesrn Esraliiii peki sebebi nedir sence cok korktm bgn ilk defa basıma geldi ondan cok morelim bozuldu ( cok şükür sag saglım almışsınız kucagınıza ) icimi birazda olsa rahatlatınız allah razi olsun
Esraliiii Mervesrn pek çok sebebi var ama internette okuyup korkutmasın kendinizi eğer zayfsaniz ve birden kilo aldıysanız bile oluyor meyve de arttırıyor ,olabiliyor canim az olması daha da riskli durum şekeri azalt makarna pirinç çok tüketme tatlı
Mervesrn Esraliiii cok seker tüketen biri degıldım hamılelgmden beri tatli aşeriyorum resmen onunla baglantısı varsa cok şekerlı seyler yıyorum bu ara valla cokk sagolll icimi ferahlattın