ahsennazli kızlarr e bebek mahazasına girince cok güzel bebek kokusu var hep ne oldgunu bilen varmı sorucaktım unuttum mutiş bebek kokuları vardı ya
Yamanne ahsennazli ben 2 yıl önce sordum merkezi havalandırma sisteminki koku bizde satılmıyor denmişti, yeni sordu arkadaşlar demek paketleyip satıyorlarsa haberim yoktu gidince tekrar sorayım🙈
nurpella ahsennazli bimin oda kokusu spreyleri var şefaf şişede olanlar mavi renkli pudra kokusu aynı ebebek kokusu 1şişe bitirdim 2. Ye geçtim
Seyma_88 Oda konusu şeklinde satılıyor e bebek te ben de çok seviyorum almıştım birtane 😅 hatta ben aldıktan sonra zamlanmış keşke iki tane aldaydım dedim ama olsun yine alırım yine çünkü bayılıyorum
Seyma_88 ahsennazli ben e bebek mağazasından aldım orda var mı bilemiyorum 30 TL idi şimdi 35 olmuş bambu çubukları olan oda kokuları gibi görüntüsü
Watashiva3454 ahsennazli trendyolda iki katına satıyor hangi satıcı ise eger . Almayın ordan . Mağazada 35 tl kendi sitesindedr öle . Ben devamlı kullanıyorum. Kapalı odaya koyunca cok daha etkili oluyor . Kızımın odasına koydum buram buram benek gibi kokuyor.