Melek__55 Gün geçtikçe sertleşiyor kızlar nasıl geçiyor ben gün geçtikçe zorlanyorum doğurmak istiyorum tabiki haftam gelince erken de gelmsn kızım 🤣 nefes almakta zorlanıyorum belime sancı giryor bazen sertleşme desen hiç durmaz 😪😪nasıl geçecek günler
Busra2013 Melek__55 ben 33 haftadayım cok sertlesıo karnım ciş yolunda dogurcm zaten uykudan sureklı uyanıom neden anlamadım gece 2.3 defa uyanıom bebegım kaburgamı mıdemı bitirdi zaten nefes darlıgı cok oluo kalp. Hızı oluo bı 38 olsaydım dıom bı geleydı ınsallah 37.38 de gelır😂
Clementinee Melek__55 34+3 canım dediğin gibi sanki hergün dahada sertleşiyo bazen yürüyemiyorum nefes alamıyorum canım acıyor
Kayserilim38 Melek__55 Bende aynıyım ayağa kalkınca ağrım oluyor karnım sertleşiyo bi kramp gibi giriyor bazen yatarsam iyi kalkınca oturunca ağrım var
Gullayy Busra2013 aynı ben 😄 hele sertleşme olunca karnımda mesanem catlamak üzere ıken yetısıyorum wc ye.
Melek__55 Busra2013 offf canm sorma ya gece yürüyemiyorum bile okdr sıkışma hisi var ki 😂kafasını vajinaya ayağını kaburgama bastırarak geriyor kendini hayırlısıyla doguraydık
Melek__55 07-12 Bizim başını vajinaya değilde böyle hafif bacağıma sıkıştırmış sanki bazen vajinaya baskı yapıyor çok kötü olyor çıkacak gibi Allah’tan yan durmuş 😂
Melek__55 Clementinee sertleşince sanki içim çekiliyor gibi magnezyumu bıraktığımdan beri çoğaldı sanki sertleşme ağrılarım falan. Alakası varmı bilmem ,🤔
Oznurkk Melek__55 33+4 teyim. Bayağı zamandır toplanır sertleşme oluyor. Hatta doktoruma söyledim nst ye bağlattı idrar kan felan aldı bir şey çıkmadı. Öyle sertleşince elimi üzerinde gezdiriyorum kaçıyor 🤭
Edmbk Oznurkk bende 35+0ım kramp nefes alma zorluğu bel ağrısı vajinama yaptığı ağrı ne arasanız var valla hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz
Busra2013 Kayserilim38 normal zaten ama gercekten artık dogurmak ıstıom zorlanıyorum artık ve dogumdan cok korkuyorum sezeryan ıstıyorum ama yapmıolar😏😔
Kayserilim38 Busra2013 Bende çok korkuyorum buyuzden genel anestesi isteyecem dogumdada..ilk doğumum Normalden sezeryana aldılar mahvettiler beni çok korkuyorum
Busra2013 Gullayy kız ben sola saha uzanamıom mesela saga uzandımı toplanıo sola uzandımı saga toplanıo donene kdr hem agrıo hem nefesım kesılıo bıde snakı kac saatır cısım gelıo yapmamısım ole acıl bı cıse gıdesım oluo yuruyemıom cıs o kdr cok gelıo acaba suyumu gelıo dıol her gıttıgımde sendede nefws darlıgı kalp hızlı atıomu ?
Gullayy Busra2013 evet aynen oyle oluyor kalbim agzımdan cıkacak gibi oluyor gerçekten dmeek yalnız degılim
Esraaer Busra2013 bütün yaşadıklarımı yazıya dökmüşsün sabahları özellikle yataktan kalkçam resmen kalkamıyor nereye dönsem oraya dayanıyor gibi geceleri 2 yada 3 saat kesin uyanığım
baharugrr Busra2013 benim de sende olan belirtiler vardi . sürekli geceleri oluyordu. gündüz hiç agrım yokken bile nst de sancim cıktı . ciğer geliştiri vuruldum . serum taktılar . sizde geciktirmeden gidin hastane ye
Busra2013 Gullayy ay mutlu oldum😂😂😂😂sabahtan berı dogum vıdeoları ızlıom normal dogum ıkınma nefes alıp verme egzersızlerı fln dıom ya kalpten gıdersem bu nefes darlıgıyla bu kalple nasıl ıkıncsm ben nasıl nefes tutcm ben dıom😂
Oznurkk Edmbk çok şükür baskı yapmıyor ama gün boyu tuvalete çok çıkıyorum. Tuvaletten çıkıyorum bir daha giriyorum. Bir de en büyük zorluğu gece uyurken burun tıkanıklığı 🤦🏼♀️ Nane yağı aldım dün biraz rahatlattı gibi
Mucizem_211 Melek__55 29 haftaya girdiğim gibi kasılmalar başladı geçen sıklaştı 30 haftalık olduk nst bağladı şükür sancı çıkmadı doktorda bişey demedi bende anlamadım
Gullayy Busra2013 ilk doğumumda cok nefessiz kaldım gücüm yoktu ıkınmaya aç ve susuz bırakıldım ama yınede dogurdum cok şükür 😂 ınsallah saglıkla alırız kucagımıza sahsen ben cok sıkıldım hamılelılten yoruldum
Busra2013 Melek__55 aynı sag kaburgamı çürütü suan hala sagıya kafasını ıtıo kaburgama ayagıyla ıtıp😂sen bı dog sana bunlaro ödeticem ronaaaa😂😂😂