yigitaslaninannesi_ SevilayAkgz_27 hayırlı olsun inşallah , merak ettim daha önce doğumunuz olmuşsa Zeynep hanımama gittiniz diye benim de ilk doğum olacak inşallah o yüzden ☺️
Ravzaemine123 yigitaslaninannesi_ hastane yok işte haftaya beylikduzu devlet e gidicemm ona göre iii bir yer ayarlamam lazimmm
Sdashn Ravzaemine123 Gürpınar da oturuyorum siz neresindesiniz belki yakınsak arkadaş oluruz bizde 🌸🌸
Sedasimalgultekin Medilifede doğum yapan oldumu temizmi hastane birde odalar 2 kişilik diye duymuştum. Tam bilgim yok bilen varmı 3850 sezeryan yazmış bir arkadaşımız fiyat 2022 için uygun bence
Aybkclk Sedasimalgultekin benim bir arkadaşım doğurdu medilife’da hiç memnun kalmadı. Kendi doktoru Selda Hanımdı ama doğum sırasında evdeymiş gelmesi için arandığında +700 lira istemişti. O yüzden Ali bey’e doğurdu. Çok zorlu oldu. Çatı 7 cm olmasına rağmen sen normal doğuramazsın deyip sezaryen yaptılar. Doğumdan sonra arkadaşım sordu kaç cm açılma vardı falan diye 7 cm deyince şok olduk. Niye normal doğurmadım ben deyince doktor resmen kaçtı odadan cevap vermeden