Mrvnrsntrk Merhaba arkadaşlar adetıme 12 gün var her ayın 1i gıbı oluyorum şaşmıyor bu ay bası 7 si gıbı bıttı adetım ve bır kaç kere bırlıktelık oldu ve şuan ara ara kasıklarımda agrı var ve akıntı cok var sizce gebelık olabılır mı🙏🏻Tecrübem yok bılgınize ıhtıycm var
Reyhan35 Mrvnrsntrk bende öyleydim 1 gün gecikti hemen test yaptım ama şu an için erken gibi inşallah gebeliktir 🥰
tazebiranne_hg04 Mrvnrsntrk adet gününde adet olmazsan test yap çıkar biraz daha sabır buna hamilelik belirtisi demek çok zor
sehrengiz_8 Mrvnrsntrk 12 gün mü var yumurtlaman yeni olmuştur canım gebelik oluşması için çok erken eğer üstüne görme olmadı ise bir de ilk haftalardan bu kadar net belirtiler olmaz psikolojik olarak bedenini dinleme beynimiz çoğu zaman oyun oynuyor. Ben de gebe kalmak istediğim 7 ay gibi bir dönemde bütün belirtileri yaşıyordum çünkü beynim artık o kadar odaklanmış ki bana oyun oynuyordu. Ne zaman doktordan doğal yollarla gebe kalamazsın tüp bebek bile cümlesini duydum o duyduktan bir hafta sonra gebe olduğumu öğrendim ama hiçbir belirtim yoktu. Bir de 12 gün çok erken gebelik oluşsa da çıkmaz biraz sakin kalın adet gününüzü bekleyin.
sehrengiz_8 Mrvnrsntrk ve büyük ihtimalle ovulasyon testin varsa ovulasyon testi yap yumurtlama döneminde olabilirsin bu belirtiler daha çok yumurtlama gibi
mrvsrcn Mrvnrsntrk anlıyorum seni canim ama çok erken olduğu icin göreceğin tek çizgi seni üzecek, ki arkadaşların da dediği gibi çok takınca kendini bi süre sonra hamile gibi hissediyorsun, insallah vardır dua ediyorum senin icin 🧡🌸
Mrvnrsntrk Cok teşekkür ederım bılgılerıniz ıcın canlar 💐 ozamam hıc alıp kafamı bulandırmıyım adetımı beklemlıyım 🙏🏻🙏🏻
Mrvnrsntrk 2yıllık evlıyım doktora hıc gıtmedım korkuyorum açıkçası alttan muaneden 😞😞nasıl bısey ınsanın canı açıyor mu
Ozde123 Mrvnrsntrk büyük ihtimal yumurtlama döneminde sin yumurtlama dan ortalama 14 12 gün sonra adet oluyorsun yani şuan imkansız gibi bir şey bence bu tarihleri kaçırma bu tarihlerde dene birde takvim diye Bi uygulama var onu indir ordan adet olduğun günü işarerliyorsun yumurtlama tarihini filan hangi günler şansın yüksek söylüyor ben onu kullanıyordum