Secilk Kizlar Doğumdan sonra kaç günde kaç kilo verdiniz eski formumuza donebildinizmi kaç günde döndünüz ve doğum süresince kaç kilo aldiniz . Ben sezeryan dogum yapalı 5 gün oldu şuan 5 kilo vermişim. Doğuma giderken 69 dum şuan 64 um. 54 kilo ile hamile kalmıştım bi 10 kilo fazlam var şuan. Siz ne durumdasınız?
Liladrian Secilk Doğum yapalı 21 gün oldu. Normal doğum yaptım, bir hafta önce tartıldığımda 8 kilo vermiştim. Ama hala eski formuma kavuştum sayılmaz. Korse kullanıyorum. Bakalım bir faydası olur inşallah.
ozlem_2727 Secilk bir ay oldu normal doğum yapalı hamile olmadan önceki kilom 73 şu an 75 im ama tabi daha fazla kilo vermek istiyorum malum boyum biraz kısa da 😂😂😂
SemaOnur Bende 67 ile doguma girdim 2 ay oldu dogum yapalı suan 57 kiloyum 😊 47 ile hamile kalmistim ama vermek istemiyorum daha fazla 😊
yakamoz Ben normal doğum yaptım, toplamda 12 kg almıştım, 6. Günde 12 kilo birden gitti. Dogum yaptiktan sonraki gun tartildigimda 6 kilo gitmişti🤷🏼♀️
Secilk yakamoz yaa ne güzel Normal doğumun faydalari:) ben pek veremedim narkozun serumun etkisinden falan heralde ilerleyen günlerde veririm inşallah
yakamoz Secilk insanda dogum sonrası çok fazla ödem de oluşuyor hepsini kilo gibi düşünmeyin, ödem söktürücü çaylar için🙊
Tosbagam Doğuma 13 kilo alarak girdim. 8 kilosu doğumdan hemen sonra gitti. Kalan 5 kilo için 1 senede eski halime döndüm diyebilirim. Spor, hareket ve sağlıklı beslenme şart