hilalmevsim_3467 aysefatma12 Trendyoldan düğmeli alt üst pijama takımı almıştım gayet rahat tavsiye ederim
Hilal-95 aysefatma12 alt üst al bide gecelik ben gecelık götürdüm ama yatıp kalkmak zor olur diye giymedim pijamamı giydim mürdüm renk almıstı ablam hediye iç felan göstermıyodu çok rahatım
elaweannesi Hilal-95 Sezeryan normal ikisindede pijama olur mu ben gecelik almadım giymeyi sewmiyorum da
Oznurkk aysefatma12 suwenden iki takım aldım çok memnunum. Birini 169 liraya birini 120 liraya aldım. İyi ki de aldım. Bime gelen pijama takımları bile 90-100 lira. Hem kaliteleri de çok güzel. Ben 2 kere de değişim yaptım. İnşallah bu son kararım 🙈
ikicocukmeselesi aysefatma12 bende suwenden aldım, kumaşı çok çok güzel geldi alt üst pijama takımı aldım, ilk doğumumdada(sezeryan) böyle tercih etmiştim. Şimdi aldığımda aynı özellikte üstü gömlek pijama düğmeli
Ocak2022 aysefatma12 yeni doğum yaptım önden Düğmeli pijamayı ilk kaldığım gece giydim evet rahattı emzirmek için ama ertesi gün gecelik giydim doktor kontrole geldiğinde, lavaboda, bezle vs çok rahat ettim..
Lulikli aysefatma12 picama takımları online da kalmamış malesef. Gecelik de uzun kollu kol uçlarında dantel olan model 😊
Oznurkk aysefatma12 bende beyazı daha çok beğendim ama pembede resimden daha güzel. Resimde biraz hasta pijamasına benziyor ama rengi daha canlı 🥰
Lulikli aysefatma12 olabilir canım tam hatırlamıyorum adını şuan fotoğrafı da yok rengi beyaz krem gibi😀 picama takımlarını da bir gül kurusu bir mavi aldım o şekilde hoşuma gittiği için 😊