Kimm47 AsilveAnnesii ben doğumdan sonra aynı Sefa merhemi kulandım gitti hepsi sekiz aylık gebeyim yeni yeni çöküyor
Hilal-95 Kimm47 farması felan diyo onumu kullandın acaba int baktım da tam olrak ne olduğu paylaşırsan benı çok mutlu edersin inşallah bende çabuk işe yarar 🥺🥺🥺
kevserkaan Kimm47 Valla ben kimyasal vardır diye hiç bir şey sürmedim doğumdan sonra etkili oluyor mu harita gibi göbeğim 😂😂
-Fatmaaa- Hilal-95 evet çok kullanıp memnun kalan müşterilerim var harika ürün bnde çok yeniyim 7 haftalığım başladım kullanmaya
Hilal-95 AsilveAnnesii bnmde birden oldu 🥺🥺 bacaklarım felan gitti valla karnımda yoktu doğumdan snra hızlı zayıflayınca anam baktm cıkmıs 😭
AsilveAnnesii -Fatmaaa- -Fatmaaa- ciddi misiniz ya alcam ona göre 😂 kırmızı yeni oluşan çatlakları geçiriyor mu
AsilveAnnesii Hilal-95 at kılı fırça değil de 0.5 mm dermaroller oluyor ya onunla üstünden geçip kantaron yağı sürün diye okumuştum ben de bir miktar azaltıyormuş da sanırım kesin çözümü yok bunun. Çok üzülüyorum ya valla ne zor işler bunlar 🥺
Hilal-95 AsilveAnnesii ben bütün hamılelığimde sarı kantoron yaptırdım kendım yaptırdım kullandm çatladım doğum snrasıda sürüyorum bakalım ama 2 ay oldu