Barlas_mom 270320 Çoğu şeyi aldık eksiklerim var tabi ki dolabını aldık tüm kıyafetleri yıkadım ütüledim arabamızı aldık sadece şampuan pişik kremi bez ıslak mendil ve beşik kaldı geriye kalan herşeyi tamamladık çok şükür 🙏🏼 Beşikte git gide pahalanıyor valla hala ne alacağımı bilmiyorum bir kaç ay önce yoyko karar vermiştim biz alana kadar uçtu fiyat doğru düzgün indirim gelirse ona onu alıcam. Bir de hastane çantamı hazırlıcam haftaya o kadar
Tugba_k5 Yseliminannesi amin inşallah 🙏🏻 bisey soracaktim 2. Çocuğunuz olduğu için. Bebek doğduğunda ilk giydirilen kiyafet neler olacak benim bildiğim şu. Bitane iç zıbın üstüne uzun kollu alttan citcitli badi. Ayaklarına çorap. En üstüne de tulum doğru mu acaba. Kafam çok karıştı da bu konuda
Yseliminannesi Tugba_k5 ben beşli hastane çıkışı koydum kalın bir battaniye nohut battanşyelerden 10 lu hastane çıkışı da koyabilirsiniz iç zıbın çorap yanıma 4 yedek aldım ilkinde hastanede uzun süre kaldığım için 6-7 takım kullandık. Eğer tulumunuz bacaktan çıtçıtlı olanlardansa onlardanda giydirebilirsiniz yani bu konuda tercih sizin ilk hangi kıyafetke görmek istiyorsanız onu eldiven şapka çorap battaniye şart olanlar
CerenArslan1 Kızlar sizce olmazsa olmazlar neler eksiklierde fikir olsun alınmadık eşyalarada sizce mesela reflü yatağı falan gerekli mi
B1983 270320 besigini aldim kıyafetlerin bir kısmını yikadim utuledim hastane çıkışı alcam kapi süsü hediyelik Onlar kaldı 🥰
dilarakocc B1983 marketlerde satılıyor aslında dikdörtgen kutu içinde, milyonculardada vardır muhtemelen ama ben ilçede oturdugum için burda hiçbir yerde satılmıyor mecbur trendyoldan aldım :)
SekerAnne 270320 merhaba, hastane çantam kıyafetler hazır, ikinci bebeğimiz olduğu için beşiğimiz falan vardı şükür Kızımız olacak 🥰 Mart 14 ya da 7 gibi olacak bir aksilik olmazsa sezaryen olacağım
Elifgoktug1 270320 abimizden kalanları yıkadım utuledim katladim 2 3 takim hastane çıkışı ve bir iki eksik kaldı sonra cantayi hazirliycam şubat başı şubat sonu da beşiği kurarız 🥰
Yasecer Hastane çantam bikaç kıyafet kendime gecelik pijama banyo ürünleri falan kaldı sanki yetişmicek gibi hissediyorum bide burda hep okuyorum bebek kıyafetlerini neden ütülüyorsunuz kızlar onu anlamadım