Fatmagenc 36+0 hamileyim. Bugün sancıyla hastaneye gittiğimde doktorum rahimde yumuşama olduğunu söyledi böyle olduktan sonra ne zaman doğum gerçekleşir bilen yaşayan var mı acaba? Çok heyecanlı ve tedirginim
ayse12211 Fatmagenc bana üç haftadır diyor yumuşama var bi cm açıklık var ama hala doğumum olmadı. 39+0 oldum
Sakyol12 Fatmagenc bende 24 haftalığım 2 haftadan beri yumuşama var ama rahimde açıklık yok bu durum doğuma neden mi
Ozlm007 Fatmagenc az önce postunuzu okuyunca farkettim o yumuşaklığı bende 27. Haftadayım bu doğum belirtisi mi acaba
Cicek08 Teusa sağlıkla alın kucağınıza bebisinizi. Neden yatış yapıyorlar merak ettim. Benim 4 cm ve 39+2 ’yiz. Suni sancıyla mi başlatma kararı aldıniz?
Fatmagenc Sakyol12 doktorun dediğine göre bebeğin kafası kanala iniyormuş sanırım doğum böyle başlıyor
Sakyol12 Fatmagenc yaaa benimde aksine 2 hafta önce bebeğin kafası rahime yapışıktı sonra düzeldi çok şükür
Fatmagenc Ozlm007 doktor bana bebeğin kafası kanala girmek üzere dedi o yüzden sancım olmuş sanırım doğum belirtisi bende tam bilmiyorum ama doktorum daha bekleyeceğiz dedi
Ozlm007 Fatmagenc ya benim önceden 2. Ayında düşüklerim oldu 2 tane o yüzden hep kafamda 9. Ayı görmeyiz biz düşüncesi var acaba psikolojik olarak mı öyle hissediyorum ki
Ozlm007 Babymy dokununca eskisinden daha yumuşak geldi bianda kontrol etme hissi geldi o yazıyı okuyunca normalde serttir ya hani bilemiyorum 🤷🏻♀️🤭😕
Fatmagenc Ozlm007 hayır öyle kötü düşünmeyin lütfen bende bilmiyorum tam olarak ne olduğunu korkutmak istemem sizi bende bilmediğim için sormak istedim.
Cicek08 Fatmagenc benim de 36 da öyleydi ve 3 cm açıklık vardı. Şuan 39+2 olduk 4 cm açıklık var ama hala doğum belirtisi yok. Yani hiç belli olmaz. Herkes de farklı seyrediyor . En azından ben 3 haftadır bu durumdayim 😊
Cicek08 Fatmagenc 38. Haftadayken suniyle baslatabilriz istersen diye seçenek sundu doktorumuz ama kabul etmedim. Haftam müsait kendi sancisiyla gelebilir sorun olmadığı sürece daha beklesin dedim.
Cicek08 Teusa Allahım yardimciniz olsun inşallah hızlıca kolayca olsun saglicakla kavuşun. İyi misiniz nasıl ilerliyor süreç