GoncaClk Miray8 baştan beri hep üç hafta da bir çağırdı beni doktorum ama bazen eşimin işi gereği ayda bir gidebildik dünde 34. De gittim nst ye girdim ilk defa 36 da gelmen gerek dedik yine nst için falan sabah gel dedi hatta iki haftaya düştü yani
Eckd miranbeyinmothersi genital bölgemde değil ama oraya çok yakın bacağımın kenarında çıkmıştı benim de o zamanlar siğil dediler sonra verilen ilaç ters tepti cildiye doktoru çiban demişti ve fucidin ile iyileşti sadece iz kaldı acaba aynı şey mi teşhis için ne yapmamız gerekiyor bilginiz var mı
miranbeyinmothersi Eckd canım benim bir taneyken hem et beni gibi büyümeye hemde yakınlarında yayılmaya başladı , ve bunu kadın doğumcum teşhis etti o bakıp karar veriyor ben özelre devletede gösterdim ikiside aynı şeyi söyledi
Miray8 GoncaClk evet son haftalarda bebeğin su miktarı, açılma vs durumları olduğundan haftada bir falan çağırdıkları oluyor ben de 31 oldum benimkide sıklaşmaya başlar heralde :)
GoncaClk Miray8 evet sanırım diğer gittiğimde haftada bir çağırmaya başlar sizinde az kalmış son haftalar daha hızlı geçiyor sanki 🙈
Ozlem2206 GoncaClk banada 28.haftada dedi ilk kafa çapı 30 haftalık çıkıyo ultrasonda senin böyle giderse sezeryan gibi gözüküyor dedi ben hep normali destekliyodum ama hiç morelimi bozmadım hayırlısı neyse o olsun napalım sağlıkla zamanında gelsinlerde ☺️
omerim32 Cerkes vitamını bırakmayı doktorunuza danıştınız mı ben dun doktordan geldım doktorum ırı dedı korktum bıraz vitamını bırakayım mı dedım hayır dedı
Cerkes omerim32 tabi ki ben sormadan o söyledi belki benim bebiş çok fazla önde olduğu için öyle demiştir ama kan ve kalsiyum ilaçlarına devam ediyorum sadece mültivitaminleri alma dedi .
MnksT Merhabalar bende 34+1im sabah hafif pembemsi bi akıntı olmuş ağrım sızım yok bebiş hareketleride normal ama korktum yine de böyle bir durum yaşayan varmı aranızda normal midir bu akıntı
omerim32 Cerkes ne kadar onde kılosu ne kadar geldı benımkı ıcınde baya bı onde ve ıri dedı tabı her doktorun vardır bı bıldıgı