ikramomm Cefaks 500mg tahmin ettiğim gibi idrar yollarımda enfeksiyon çıktı bunu yazdı birde Monural 3 gr yazmış tek kullanımlık olan ondan endişe duymuyorum ama yazdığı bu antibiyotiği kullanan var mı daha 14 haftalığım
ipekveatlas ikramomm kullanabilirsin eczacıyım. düzenli kullanmalısın enfeksiyon bebek için daha tehlikeli emin ol.. tek sıkıntın ishal yapabilir
dml33 ikramomm monural kullandm yatmadan önce iciodm idrara çıkma demisti diğerini kullanmadm fitil vermisti onun yerine banada
ikramomm ipekveatlas magnezyum da kullanıyorum o daha beter ishal yapıyor ve karın ağrısı bu ikisi ters etki yapar mı
ikramomm Bu arada acilden giril yapmıştım ilgi sıfırdı bana tek idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun dedi tek bilgi bu e nabızdan sonuçlar yok bakamıyorum da idrarda kan vs merak ediyordum sormaya bile fırsat vermedi kendi doktoruma da sormadan rahat edemiyorum
ipekveatlas ikramomm maalesef ishal devam edecektir büyük ihtimalle.. ben demir + magnezyum kullanıyorum idrar yolu enfeksiyonu olduğum zaman monurol kullandım ve sular seller gibiydi😵💫😵💫 vücut sıvı kaybediyor bu ishalle çok su tüketmelisin tedavinin yanında
ikramomm ipekveatlas Demir’de kullanıyorum zaten hepsi eklendi 😞zaten sanırım hem son zamanda az su içip hemde ishal olduğumdı bakalım inşallah iyileşirim vitaminlerle birlikte kullanabilirim dimi ?