kediannesi60 Bebeğim 14 günlük burnunu izotonik sıkıp aspiratörle cektiriyorum ama sanki hırıltısı var gibi özellikle emerken sizler nasıl yapıyosunuz benim yaptığım yöntemi öneren doktorlarda var önermeyenlerde var kafam karıstı tecrübeli anneler sizlere sormak istedim🤦🏼♀️
Zeyyyn kediannesi60 pompayla yapıyordum eziyetmiş saatlerce uğraşıyordm babyvac aldım şırıngayla su sıkıyorum ondan sonra süpürgeye takıp çekiyorum düşük ayarda kurtarıcım oldu
Kbr-2 kediannesi60 ilk 3 aspiratör işe çekmeyin demişti doktorum damarları için sakıncalıymış bnde bilmeden ilk bebeğime uygulamıştım fizyolojik serum sıkıp kulak pamuğu işe tamizlemeyi öneriyorlar
Pretty_mommy Eczaneden serum fizyolojik alabilirsiniz. Enjektore 4 cc çekin bebeğinizi yan yatırın 2cc bir burnuna sıkın yüz aşağı cevirip sırtına vurarak çıkarmasını sağlayın ayni islemi diger burnuna da yapin youtube dan da izleyebilirsiniz.
kediannesi60 Pretty_mommy ben bunu yapıyorum aslında ama o ses gitmiyor akıntılar geliyor aslında ama emerken bi hırıltı geliyo bebekten
Pretty_mommy kediannesi60 günde kaç kez yapıyorsunuz her beslediginizde yaptırabilirsiniz yani 8-10 defa bile olabiliyor.
Ela-Ege Hasta mı canım? Burunları mı tıkalı, ben serum fizyolojik ile temizlemiştim. Hasta değilse de yeni doğanda bu normalmiş henüz burun delikleri küçük olduğu için nefes alırken zorlanıyormuş, bir kaç ay sonra düzelmişti. Şimdi 3 yaşında ☺️
kediannesi60 Ela-Ege hasta değil aslında canısı normal nefes alıyor sadece emerken o hırıltılı ses geliyo tedirgin oluyorum bisey mi oldu diye birde üzerine hemsireyim ona rağmen korka korka yapıyorum 🤦🏼♀️
Aminekrhn kediannesi60 kediannesi60 merhabalar benim bebeğimde şu an aynı nasıl oldu bebeğiniz düzeldi mi ne yaptınız
kediannesi60 Pretty_mommy 1 defa yapıyorum canm yarın doktora gidicem yinede kafam cok karıstı ya of🤦🏼♀️Tesekkür ederim cevabınız icin🤲🏻
Helpmee kediannesi60 bnde yeni doğum yaptım 20 gün oldu ve 20 gündür hırıltı var serum damlatıyorum açılıyor ama geri hemen tıkanıyor Korkma bşy olmaz burnunuda çekme cocuğun yazık daha çok kanamaya sebep olursun Bu soğukta hastaneyede götürme bnce ateşi balgamlı öksürüğü yoksa yaZık
Pretty_mommy kediannesi60 1 defa az geliyor olabilir birkaç defa yapılmalı açılması icin. Iciniz rahat etmiyorsa gidin tabiki.😊