Bartinanneleri740 Kızlar merhaba. Göğüslerimde çatlak ve yara olmaması için lansinohun kremini ve gümüş koruyucu kapak aldım. Doğumdan ne kadar önce kullanmaya başlanmalı ve kabaklar gün içinde ne kadar kullanılmalı konuyla ilgili bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Elika0 oglusumbenimcanm onu bende düşünüyorum geçen gün tıkadım ama onlar nasıl duracak kız sütyen takınca mı duracaklar
Mltm07 oglusumbenimcanm ben basladim kullanmaya sutyenin altina takin bir sure sonra yapisiyor zaten kayar bu nasil birsey demistimde kaymiyormus 🤣
gurbetcianne97 Deletedmom623737 bu postta şunu anlamış olduk ki hepimizin ortak derdi memeğğğleeeeğğğrrr 😂😂😂😂
SerraveAnnesii 31+5 haftadayım ben göğüs ucu kremini kullanmaya başladım etrafımdakilerin tavsiyesiyle 😊 göğüs ucu kapak almadım krem inşallah yeterli olur
Bartinanneleri740 SerraveAnnesii krem yeterli olmuyor dedikleri için aldım bende bakalım inşallah faydasını görürüm
SelmaGl SerraveAnnesii kapak mutlaka alın ben plastik olanlardan almıştjm o bile baya işe yaradı. Sütyrn atlet vs değmese iyi oluyor ilk zamanlar
Asyaveannesi36 Bartinanneleri740 ben doğumdan önce ikisini de hiç kullanmadım doğumdan sonra hem lansinoh hemde gümüş kapakları kullanıyorum çok çok memnunum 15 gün oldu doğum yapalı hiç yara olmadı bebeğim damağıyla ısırmasına rağmen
Bartinanneleri740 Asyaveannesi36 önceden başlayanlar oluyormuş sanırım ondan merak ettim bende acaba ne kadar önceden başlanmalı diye
Asyaveannesi36 Bartinanneleri740 emzirme sütyenin içine takıyorsunuz sabit duruyor zaten ama belli oluyor o yüzden de göğüs pedi takıyorum
Bartinanneleri740 Ulascemo2019 bartınlı çok az kişi görmüştüm burda memnun oldum bakalım cevapları bekliyoruz😂