Busenil elfkara boncuk ağda diye geciyo sanırım hamilelikle alakası yok onun ama diğer agdalara göre evet acısı daha az onların tene yapismismadigi için
Clk56 mervecetinnnnn bende bornovadayim burda heaven diye bir kuaför vardi onu diyecektim size bacak aldiriyorum diyorum bugün genital bölge de aldırmam içimden utanıp gene vazgeçiyom oldu 26+4 ne zaman baslicaksam agdaya 🤣
Clk56 elfkara ay doğru mudur acaba siz diyince bende baktım 50 tl fiyatı yapıştırıp çekmesi de zor benim için ustu gene neyse de alt kısmı goremiyom
Ece003 mervecetinnnnn birde yaklaşık 1 senedir jilet yapıyorum normalde daha çok acımasını bekledim ama o kadar acımadı 😄 dediğin gibi karnım kocaman oldu göremiyorum daha çok zorluyor bir kez o acıya katlanmak daha mantıklı
Mihriballim Ece003 iyi yapmissiniz valla aşırı bı cahillik bu Allah akıl fikir versin gittikleri insanlara da ayrı yazık 😀🤭 mesaj atın gizliden ahahah evinize aldığınız insanlar pireli haberiniz olsun gizli bir dost yazın 😀😀
kucukcivcivim Elika0 ben de dün ağdaya gittim artık göbekten dolayı alamıyorum diye. Bugün kuzenim ağda doğumu başlatır dedi, ne alaka 🤔🤔 çözemedim
Ece003 Mihriballim ne hali varsa görsünler boşver alan kişide kaynanamın bir değişi zaten hak ediyor her ikiside pireli dolanmayı 😄
Mihriballim Ece003 o zaman bırak vurgunu Haktan olmuş 😀😀🤭 senden uzak olsunda bana bile dert oldu vallahi 😀
Ece003 Mihriballim kesinlikle 😄canımsın Allah seni korusun bari kaynana gazabından benimki laftan sözden anlamıyor ona göre ne doğruysa doğru odur bıktım artık ama elden birşey gelmiyor bilirsinki😄
Mihriballim Ece003 😀🤭 yok aşkım kayınvalidesi sağ olup çekmeyen nadir insanlardan değilim 😀🤭 yüce rabbim sınıyor