mervecetinnnnn Arkadaşlar ben göbeğimden hiçbişe yapamıyorum bu durumu nasıl halledebiliriz var mı bi önerisi olan sizler nasıl yapıyorsunuz? Bugün zorladım kendimi yapmak için kasıklarımda taş gibi bir sertlik ve acı oldu çok korktum
Avciii mervecetinnnnn Aynayi karşıma koyup jiletle almıştım doğuma gitmeden bir gün önce mejbur kaldım yani ,🤦
Elika0 mervecetinnnnn en güzeli ağdaya gitmek bence. Bende 32 den sonra görememeye başladım ağdaya gittim. Bir de doğumdan önce giderim mis gibi valla çok rahat oluyor
Mrs-Turkk mervecetinnnnn kuaföre gittiim 36. Haftada 38. Haftada doğurdum bir gün öncesi üstten bi jilet geçmiştim en güzeli kuaförrr
mervecetinnnnn Elika0 hem hijyen açısından hem de utandığımdan gitmeye korkuyorum 😂 kendimi rahat hissedebileceğim bi yer bulabilirsem son çare artık 😇
kucukcivcivim Elika0 ben de dün ağdaya gittim artık göbekten dolayı alamıyorum diye. Bugün kuzenim ağda doğumu başlatır dedi, ne alaka 🤔🤔 çözemedim
mervecetinnnnn FusunF ben jiletle girersem doğumda kesmelerine gerek kalmaz 😂 ben hallediveririm kesiyi 😂😂😂
Elika0 Busenil ben istanbyldayım canım 😂 bi de edepsiz miyim neyim ben utanmıyorum böyle şeylerden 😂 yani hiç bilmediğim bi yere gidip yaptırırım 😂
mervecetinnnnn Elika0 bence de alakası yok etrafta ne edepsizler var 😅😂 ben evlenmeden önce gitmiştim bikaç kez de şimdi gitmeye utanıyorum 😅
Asyaveannesi36 mervecetinnnnn ben epilasyona gitmiştim ama son zamanı hormonlardan çıktı yine ufak ufak onun içinde güvendiğim temiz bir kuaföre gittim çok iyi oluyor öyle göbekten alınmıyor ki