Beyazlale ben 11 martta kontrole gittim ay kalp atışını duydum 2. Kez hareket ediyo baya bebek halini almış ellerini ayaklarını çırpıyo görünce rahatladım. Doktor beklediğimden çok çok iyi bebek nazar değmesin gençler dedi ☺️ 1 nisanda tekrar muayene çağrdı işte serklajı tam net ne zaman yapıcak onu konuşucaz bi de bebeğe yapılcak testler falan varmış onları konuşuruz dedi. Benden testler istemişti ben onları yaptrmştm d vit. Eksikdi baya bi takviye ilaç verdi bide açlık şekerim sınıra yakın şu anda diyet yapıyorum ben resmen şekeri yasakladı hamur işi falan ağzına şeker sürmüyceksin yükselirse çok uğraşırız dedi. Bakalım çok dikkat ediyrm ama canımda hep çikolata pasta tatlı şeyler çekiyo, yasak ya istyrm ama yemiyorum 😔 öyle işte canım. Bi sıkıntım yok başka ilaç iğne devam bende hergün progestan vuruluyrm 2 doz. Bakalım serkalajdan sonra iğneyi kesicekmi merak ediyrm bende. Ocak 17 den beri iğne vuruluyrm hergün, günde 2 vurulduğm iğne de var. Ya ne sorucam sana o dikişi ne zaman alıcaklar acaba? Doğuma yakın mı doğum zamanında mı acaba 🤔