ElaRose Kızlar amh değerim 0.40 , Fsh ise bir tık yüksek 12,8 . Eşimin spermi düşük çıktı . Önerilerinize , kürlerinize , ilaçlarınıza , dualarınıza talibimmm ❤️🌺
Tosuncukannesi ElaRose valla kaynanam anlatmıştı zamanında etlisinin çocuğu olmamış baya bir süre eşimin babaannesi de gelinini ne çok sıcak ne çok ılık olacak şekilde sütü leğene oturtmuş süt soğuyana kadar çıkma demiş sonrada kocanla birlikte ol sabaha kadar yataktan çıkma demiş yapmış dediğini ve diğer ay hamile olduğunu öğrenmiş 🤗
Mucizemiizz ElaRose Esiniz ve kendiniz icin promen ve prowomen i arastirin 3 yilin ardindan bana iyi gelen önce Allah sonra bu
Tilbeali Merhaba. Bnmde amh değerim düşüktü ayrıca tiroidimde yüksekti ilaç kullanmaya başlamıştım. İnstagramda bi profil var birgebeningünlüğü diye ordaki abla sağolsun. Onu takip ederek ovulasyon testini kullandım ve ilk ayda pozitif 🥰 kesinlikle takip etmenizi öneririm❤️🧿
ElaRose Tosuncukannesi ben süt maydonoz buharı yaptım canım ama faydası olmadı 👎 🤣 faydası olan çok olmuş ama
Tilbeali ElaRose bnde onu takip ederek hamile kaldım. Ama onun dısında yumurtaları güçlendirici vitamin takviyesi kullandım
Hayal95 ElaRose Bence birsy deneme canım daha çok hormonlarınla oynama belli bir süre dene olmasa direk tüp bebek düşün..ben her duyduğumu denedim sonuç elde var sıfır
Mucizemiizz ElaRose Sahteleri satiliyor bu yuzden iyi arastirin derim ztn ikiside kadin yumurta sayisi ve erkek sperm sayısını arttiriyor ins sifa olur
Hmyrrr Arkadaşlar çevremde birkaç kişi bir takviye ile gebe kaldı. Kadınsal hormonları artırıyormuş rahmi temızlıyormus regl düzensizliği yaşayanların regl düzene giriyormuş. Burda yazmam belki doğru olmaz. Size kutusunu atarım. Arkadaşıma önce tüp bebek merkezindeki doktor vermişti orda pahalıydı sonra bunu satan başka bayandan aldık biz diğer kişilere.
Hmyrrr ElaRose arkadaşıma sordum aldığı sayfayı atacak buraya yazacağım. Sayfaya yazabilirsiniz cevap gelir gelmez yazacağım
Hmyrrr ElaRose sw_dogadansaglik sayfa adı buymuş canım. Kadına şikayeti ile yazsın o söyler diyor ürün mürdüm rengi kutudaymış adını hatırlamıyorum dedi yabancı bir isimmiş. Tüp bebek merkezinden 70tl fazla fiyata almış ürünü ordaki doktor içeriğinin bitkisel olduğunu söylemiş. Sonra bunu bulmus direkt türkiye satış yapan kişiymiş. Bu arkadaştan sonra 2 arkadaş daha peşpeşe gebe kaldı inşaallah fayda olur duamdasınız bütün gebe kalmak isteyenler.