royalqueen Kızlar beta sıralamam 235 545 1200 2228 Normal mi 2400 bekliyodum 2228 gelmiş sıkıntı olur mu??
Eda3 royalqueen gayet normal 1200 betayla en son verdiğiniz betanın saatleri bile farklı olunca değişebiliyor endişelenmeyin 🌸
ArslanAlininAnnesi royalqueen kiz sanki yerinde mi saymış gayet guzel artmis stres icin stres yapmayin ben cok yaptm hamileliğimi kendime zehir ettm
MihrimahVeAnnesiii royalqueen Stres yapmamaya çalışın stres en büyük düşman . Kese zaten görünür büyük ihtimal. Kan vermenize gerek yok diye düşünüyorum
MihrimahVeAnnesiii royalqueen Gözünüz aydın sağlıkla kavuşun inşallah . Beta takibine artık gerek yok 😊
Maaaile Niye bu kadar beta baktiriyorsunuz, bilmedigim icin soruyorum? Iki gebeligimde de bir kere baktırdım,6-7 haftalikken de doktora gidip bi sıkıntı olup olmadığını öğrendim ben🤔
royalqueen Maaaile aslında 2. Betadan sonra bakma dedi doktor sıkıntı yok dedi sonra gittik elhamdulillah ultrason dan gördük bebeğimizi, sıkıntı yok her şey gayet güzel ama beta takibine devam edelim dedi 🤦🏻♀️
Assem royalqueen benimde böyleydi. Artıyordu ama iki kati degil ben cok stres yaptim sen yapma. Ilk gittigim doktor 6. Haftaya bile girmemisken beta artisin düzensiz bebegin kalp atışı yok diyip kürtaja almak istedi kabul etmedim. Bi hafta sonra farkli bi doktora gittigimde kalp atışını duyduk 11. Haftaya gircez suana kadar hic bi sıkıntı olmadi şükürler olsun. Ayni şeyi yasadigim için seni cok iyi anliyorum lütfen stres yapip bebeğini etkileme. Hersey yolunda gider Allahin izniyle. Hep dua et❤