Hilal-95 Xxz canın ne istiyorsa az az iç abartmadan ben yarım bardak içiyodum haftada bide fazla gereksız kilo yapıyor sonucda
goldumsu Xxz sadece anne sağlığı için iyi değil içinde fazla şeker barındırdığından dolayı. Ben arada içiyorum doktorum sıkıntı yaratmayacağını söyledi. Mantıken düşünürseniz zaten sigaraya dahi hamilelikte müsade edebiliyor doktorlar. Çok olmadıkça tüketimi bebek üzerinde olumsuz olmaz. Bana kahve çay yasak içme asla demişlerdi doktor abartıya kaçmadan daha hafif kahveler içmemi söyledi. Demir emilimini azalttığından dolayıymış mesela oda
Elika0 Xxz ben içiyorum canım normalde tabi ki zararlı ne kadar az içsen o kadar iyi ama benim içebildiğim tek şey kola. Gebeliğin başlarında kahvaltıda bile içiyodum mide bulantıma bi o iyi geliyor
Tlin8321 Xxz her gün içersem yarım bardak zaten bebeğime zarar vereceğini bildiğim için çokta içimden gelmiyor içmek, yemeklerin yanında az buçuk anca işte içiyorum.
Sevgiertunc Xxz içindekilere bakılırsa normal insanın bile içmemesi lazım. Her gün içen ben , hamile kaldığımdan beri hiç içmedim. Dişini sık bence kuzum , doğunca içeriz rahat rahat. Hiç değilse aklımıza takılmaz 🙊