Ozlemyvz bende şuna dayanamadım da yazdım. Düğün günümde herkese hamile diyip beni rezil eden, baba evinden babamın evinden güzelce çıkıp babannemin kendisi ve annesinin yaptığı halatlar yüzünden ben el öptürmem diyip kovarken ağlayarak çıkıp rezil olduğumu, düğünden önce nişanlımın üstüne çıkıp çıkıp kısacık şortlar giyip adamın gözüne soktuğunu özelden enişte ayağı çekip yazdığını sürekli, çarşafımı alıp babama göstermek zorunda bıraktı beni. Kendi güya namus abidesiydi ya. Sülalede herkesi babamı dahil düşman ettiler bana el birliğiyle. Söyle bana benim yaptığım mı daha ağırdı onun mu? Bana yıllarca öyle psikolojik şiddet uyguladılar ki.. Kına günümde pandemi nedeniyle sayılı kişi olmalıydı sokakta yaptık ev önünde iznimizde vardı karakoldan gidip polisi arayıp maskesizler diyip kınayı berbat ettiğini, daha nicesi var. Ben tamamen hayatımdan çıkarttığımda bu fotoğraflar geldi hani amacım yaymakta değildi, halama attım ben napıcam bak başım belaya girecek dediğim gibi o ona o ötekine yayıp olayı büyüttüler sonuç bundan ibaret.. Savunmuyorum amma velakin onunda savunulacak bana karşı tek bir yaptığı yok anlayacağın. Çeyiz günüm, düğünüm, kınam, nişanım her bokta bir parmağı var ve sonradan ortaya çıktı hepsi hayatımda olmamalarına rağmen.