kendincebirii charlottececi yaa olsun söyle sen ben başından beri erkek hissediyorum ama sağlıklı ve hayırlısı olsun tabi 💞
kendincebirii Babydream bende hamileliğimin başından beri erkek hissediyorum hayırlısı olsun bakalım💞
Babydream kendincebirii bende hep erkek hissediyordum hatta rüyalarımda erkek bebek görüyordum ama kızım olucak🙈
kendincebirii Babydream hahaha benimki de öyle olcak heralde ikizi de başım gözüm üstüne sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmez💞🙈
Melkeylmz charlottececi bana da başta erkek dedi ilk haftalarda 1.2 ay geçti kız dedi yanılma payı yüzde 99 oluyo
charlottececi Melkeylmz biz bifty de yaptirmistik orda da y kromozomu cikmis zaten 😄 genetikle gorustuk. Ulturasonda bazen yanilmalar olabiliyor erken donemde 😁
deryadmlpnr 12 haftada kız 15 de farklı doktor erkek 16 da farklı doktor kız buraya attığımda da hep erkek çıktı halbuki en son kızdı 16 haftalıkken karışık bir durum😅
zeeynepp19 charlottececi 4. Aya kadar tatlı sürmedim ağzıma hep ekşi yedim ekşi beslendim tatlı görmek bile istemiyordum erkek olacak benimde 35+3 😂
Dmllale charlottececi bende tatlı lafını duyunca bile kusuyordum. Ekşi olan herşeye bayılıyordum kız sandım ama erkekmiş. Haftan ilerleyince tatlı delisi oluyorsun ben öyleyim🤦🏼♀️
Ebruylmazz_ charlottececi ben bebeğimi 11. haftada öğrendim perinatoloji söyledi hatta kendi kadın doğum uzmanıma gittiğim de anlattım durumu perinatalog söylediyse doğrudur onlar detaylı görüyorlar dedi.
charlottececi Ebruylmazz_ benim 11 de soylemedi iste doktorum 😁 hep perinatolog a takipliyim evet baya derayli goruyoruz bebekleri. Pozisyon gostermemesi falan diye de bisi yok. Doktor bi sekilde ceviriyor her yerden goruyoruz bebisleri 🥰
Gulsaharslan Bizim de 11. Haftada belli oldu 19cu haftadayım şuan hala erkek 😀 bence bebeğin pozisyonuyla alakalı biz bile görmüştük yani net bi şekilde 11. Haftada doktor bile şaşırmıştı 😀
charlottececi Gulsaharslan size 11 haftalik poposunu koyayim bakin 🤣 https://resimyukle.io/r/poUHhi6voH Çocuğumun biri bu. Gayet de pozisyonlu fotoğraflarımız vardı 11 de 😂 bunu gorunce tam bir kız poposu dedik 🤣 degilmis. 🤣