Unlukacar Superisi_34 ciğerleri gelişmişti canım zaten benim erken doğum riskim yoktu bi anda suyum geldi 2795 gr doğdu
Unlukacar Melteminkuzusu yok canım vurmadılar çünkü benim erken doğum riskim yoktu oyüzden doğuma aldılar 2795 gr doğdu muayne edildi doğdum dan sonra ben ilk odaya çıktım bebeğimin solunumuna bakmışlar çok şükür iyi olduğu için yanıma getirdiler
Pptya DuyguLina_ gelişimine bağlı sanırım bı arkadaşımın kardeşi 32 haftalık doğum yaptı bebek 3 kg doğdu hiç kuveze girmedi
Unlukacar Melteminkuzusu canım kötü düşünme girerse bile üzme kendini en önemlisi sağlıklı olsun küvez önlem amaçlı solunum sıkıntısı çekmemesi için ama daha doğumuna var inşallah küveze girmeye gerek kalmaz
adsmom Melteminkuzusu benim de plesanta previa nedeniyle kanamalarım oluyor erken doğum olacak muhtemelen. Dün kanama olduğu için ciğer geliştiricileri oldum 33+1’deyim. Yatıyorum sürekli 🥲
Unlukacar Melteminkuzusu taze kaşar peynir ye canım kahvaltıda onun dışında ara öğünde süt badem ceviz fındık yedim hergn canım onlar direk bebeğe kilo aldırıyor
Nisayaz 35+1 im pazartesi dogum yapicam muhtemelen bebegimin suyu cok az 31 haftalikken hastanede yattim 33 te ciktim ciger geliştirici yapildi umarim kuvezde kalmaz 2.730 gr
Slakeles Nisayaz Benimde bebegimin suyunun Az oldugunu söylüyor doktor 30+5 suyunuzu nekadar ölçüyorlardı
DuyguLina_ Nisayaz kilosu güzel görünüyor canım. Ciğer geliştirici de yapmışlar. Allah’ın izniyle küveze gitmeden alırsın canım kucağına 🙏