-kimkiii Doktorum rahmin kalp şeklinde olduğu için sezeryan olabilir dedi . Sezeryan olanlar zorlukları neler
Beyza97 -kimkiii ilk 3 gün dikiş yeri acıyo rahat oturup yatamiyosunuz sonrasında bişey yok hızlı iyilesiyo benim 4. Gün de biseyim kalmamıştı 1 haftada normale donuyosunuz zaten
Derin0712 -kimkiii ilk sezeryan kolay iyilesiyor gaz sorunu oluyor birkacgun bide dikisler aciyor ama bir haftaya toparlarsiniz merak etmeyin
Sindamek Merhaba benim adıma sezeryan ilk 2 gün zordu dikişler acıyor haliyle onun dışında bir sorun olmadı çok şükür. 1 hafta sonra koltuk çekip ev süpürdüm herkeste bir olmaz tabi sağlıkla alın kucağınıza. Kaç haftalıksınız?
Aymehah Daha çok erken düşünüp stres yapmayın. O kadar cok sezeryan olan var sonuçta. önemli olan bebeğin ve sizin sağlıklı olması. İlk gün çok kötü İkinci gün kötü Üçüncü gün idare eder ve gerisi normal hayat 💟
Sindamek Minicik bebiş sağlıkla kucağınıza alın inşaallah ama dediğim gibi ilk 2 gün acıyor ameliyat sonuçta ama bebek ile ilgilenme isteğiyle acıyı umursamıyorsunuz :) ben martta 2.sezeryanımı olacağım doktorum normal yaparsın desede 🤣