ikizlerin_annesi__ Kızlar enfeksiyon mı bilmiyorum ama akıntım hep sarı renkte anlamadım gitti neler yapıyorsunuz normal akıntı hangi renk olmalı siz neler yapıyorsunuz neler tüketiyorsunuz?
Hilal-95 ikizlerin_annesi__ alıntı olması çok normal kasıntı yanma kokulu vs olmadığı sürece akıntı olur beyaz sarı ama doktorunu bilgilendir idrar testi verebilirsin kontrol amaclı
5561 ikizlerin_annesi__ Haftalardır bunu araştırıyorum bende 1 ay önce hastaneye gittim enfeksiyon mu var acaba dedim idrar tahlili bile yapmadan kokusuz yanma yok diyorsun enfeksiyon değildir o dedi 3 tane fitil verdi ama hiç bir faydası olmadı 1 aydır deli oldum sarı akıntıya her gün ped değiştiriyorum yarın özele gidicem ilk defa cinsiyet için o esnada doktorla adam akıllı konuşucam
ikizlerin_annesi__ Hilal-95 idrar testi kaç kez yaptım ama çıkmadı ama doktor sarı akıntı olması bizim için enfeksiyon dedi ilaç verdi ama işe yaramadı
ikizlerin_annesi__ 5561 Hilal-95 idrar testi kaç kez yaptım ama çıkmadı ama doktor sarı akıntı olması bizim için enfeksiyon dedi ilaç verdi ama işe yaramadı . Lütfen bana da söyleyin
Msl22 5561 Aynısı bendede var özele gidiyorum canım doktorum kaşıntı yanma kokusuz ise eger gebelikte akıntı olabilir sarı veya beyaz dedi ama eger kaşıntılı yanma ve koku herhangi biri oldugunda diren geliyorsun dedi inşallah bir sorunumuz yoktur🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hilal-95 ikizlerin_annesi__ bol su iç benmde oluyodu idrarda cıkıyodu hatta ilac vermıyodu bazen cnkü hamılelık vajınanın florosnı bozuyor illakı oluyor sadece su iç doktorun verdığı ilacı düzenli kullan bol su ayakta duş al elma sirkesiyle taharat alabılırsın oda rahatlatıyor benm hep enfeksıyonm vardı
Eela ikizlerin_annesi__ evet faydası oluyor Google de sorup araştırabilirsiniz bebeğe zararı olmadı 34 haftalığım
Hilal-95 ikizlerin_annesi__ enfeksiyon olduğunda 3 lirreden fazla içiyodum smdı bebeden fırsat bulamıyorm pek ama genede içiyorum