Feyzaveannesi Yesimali12 18 de ilk kızımı kucağıma aldım 21 de de oğlumu alacam inşallah 😊 31+0 haftalığız
RHMYT Yesimali12 29 yaşında anne olmuştum. Şimdi Allah kısmet ederse 32de ikinci kere anne olacağım inşallah
Yesimali12 @Tazeanne-- kullanıcı adınız gibi tazecik anne adayisiniz 🙃 sağlıkla gelsin inşallah Maşallah 😍🌸
Clementinee mirage333 bence en güzel yaş bende okumaktan evlenemedm kariyer yapcam sonra cocuk diye 😂32 yaşımda anne olcam İnşallah 🤍
Yesimali12 @mirage333 Maşallah sizde çok gençmişsiniz sağlıkla gelsin kuzucuk 😍evet ben 17 yaşında evlendim biraz erken oldu 🙃
1Cicekanne Yesimali12 ben 30 oldum Bir çeyrek evliyim 4 aylık hamileyim 😁😁😁 inatla 30 yaşımda evlencem dedim 29 da evlendim çok istikrarlıyımdır 😂😂
Yesimali12 @mirage333 aşk olsun öyle demeyin 🤗😘32 yaş çok genç bir yaş bence kendinizi büyük görmeyin o kadarda canım maşallah maşallah 😘😍
Yesimali12 @1Cicekanne gerçekten de dediğinizi yapmışsınız 😂 Maşallah bu arada sağlıkla gelsin yavrunuz 😘😍
Mucizebekliyorum2 Yesimali12 böyle giderse 26 da olucam henüz gebelik yok😂 bundan önceki kayıplarımdan biri dursaydı 24 te olmustum🙈