Cgdmustn 21 haftalık hamileyim hergün kaşarlı tost yiyorum akşam yemekten sonra 🙈 hergün yemek sakınca olmaz değil mi
oguzweannesi Cgdmustn kaşar bebeğe kilo aldırır bende her gün yiyorum ne gibi zararı olacak ki peynirin ekmeğin ?
Cgdmustn Clementinee bişi olmaz 6 kg aldım 15 kg kadar razıyım 😂🙈 1,78 boyum 55 kg ile hamile kaldım şuan 61 kg oldum
Cgdmustn oguzweannesi ohhh misss oğlumda kilo alsın annesi de kilo alsın hergün yemek istiyorum bide akşam yiyorum 😍 resmen kaşarlı tost aşeriyorım
oguzweannesi Cgdmustn valla bende öyle oldum normalde yemem ama şimdi bıraksalar devamlı tost yerim . Bir zararı olmaz merak etme 🤗
pelinaydemir Cgdmustn kaşar bebeğe çok kilo aldırıyor, hafta olarak önde gidiyoruz bizde. İlk 5 ay her sabah kaşarlı tost yedim neredeyse, artık kaşar yemiyorum sende dikkat etmelisin bence 🙈
Cgdmustn pelinaydemir eyvahhh😬 detaylı ultrasonda bakalım doktor ne dicek kilosu ne kadar oldu merak ettim ona göre dikkat edeyim haftada 2 kere yiyin hergün değil de 🙈
Cgdmustn Edanurkeles aldım 6 kilo şimdilik 😂 ama ben kendimi 15 kg ya kadar hak verdim yiyeceğim canım ne istiyorsa diye bakalım doktor dikkat et derse mecbur edeceğim