Mlksn Başım felaket ağrıyordu 2 adet parol içtim aynı saatte birsey olmaz degil mi kalkamiyorum bile baş ağrısından?
Tubaberen Mlksn birsey olmaz allahin izniyle dr x3 kadar içe bilirsin çok ağrırsa dedi. Benimde çok baş ağrılarım oluyor neredeyse hergun 🥺
zynpada Mlksn Polenpolen52 kızlar başınız ağrıdığında kendinize bie fincan türk kahvesi yapın, kahve ile birlikte bir adet parol için bir bardak su ile. Yarım saate bişeyiniz kalmaz. Benim migrenim var çok şükür bu şekilde atlatıyorum. Doktorum tavsiye etmişti
DeryaSrpnr Kızlar ben aynı öyleydim onun yerıne kafanıza buz koyun bide limonlu bır bardak su için hafıfletır
charlottececi zynpada kahve migreni daha cok arttırmıyor mu agrimaya basladiktan sonra. Benim de migrenim var bu ara cok bas agrisi cekiyorum:(
Reyhan35 Mlksn hafifledi mi ağrın canım ben bir haftadır çekiyorum delircem baş ağrısından iki tane parol denemedim hiç
Polenpolen52 Reyhan35 bende hıc ıkı tane ıcmedım , ama bırtane ıcınce gecıyor benım, ama mıde yanmam var su içince mıdem kotu oluyo oyuzden ılacı ıcmeye korkuyorum ;(
Reyhan35 Polenpolen52 bana hic bı etki yapmıyor parol doktorum bana son çare minoset plus verdi en etkili kullanabileceğin ilaç bu dedi oda 2 3 saat kesti tekrar başladı
zynpada charlottececi yok canım aksine kafein iyi geliyor, cafergot, avmigran bunların hepsinin içinde yüksek kafein var ama hamilelikte tüketeyoruz ne yazık ki, o yüzden doktorum parol ve türk kahvesini söyledi
charlottececi zynpada dünü valla acilde bitirdik. Bir sey yapmadilar ama olsundu. Soguk hava iyi geldi. Tansiyonum 15 lere cikinca acile gittik. Bayadir boyle bi atak yasamiyodum 🙊
zynpada charlottececi çok geçmiş olsun. Bir dahaki sefere başladığını anladığın anda dediğimi yap bak göreceksin sıfır ağrı 🤓
sdymtl Benim de migrenim var Allah düşmanıma vermesin ya. Geçen hafta acile gidip parol serumu aldım. Bir de bulantı yaptırıyor migren bende. Bulantı ilacı da koydular seruma. İyi geldi.