Romantikkedi Busra-61 moli ye yaptırdım Ve çok pişmanım çikolatalar anca bir aya geldi ve inanılmaz dağılmış bir vaziyette geldiler doğru dürüst paketleme yoktu artı çikolatanın tadı da berbattı
Meltemkcmz Busra-61 daha önce hacı şerife isteme çikolatası yaptırdım çok güzeldi ozenlydi. Yine oraya yaptırmayi düşünüyorum umarım hala güzeldir
Busra-61 Romantikkedi her önüne gelen çikolata sayfası açmış insan anlamıyor ki güzel mi değil mi diye
Kubrailkan Busra-61 çok güzel taze geliyor ben Bursa’da bizzat gidip alıyorum ama kargosuda var isteme söz nişan bohça çikolatalarim hep oradandi😍💕
Sedacyln Ben instada madlenbebekcikolata sayfasından sipariş vericem canım. Hem güvenilir sayfa hemde şuan kampanya var 100 adet metal kutuda 99₺ yanındada kolonya şişesi hediye çok uygun bence
MelekAlyaM Sedacyln ordan sıparıs verenler olmus gelmemıs dolandırıcıymıs orası canım ıstersen bak ürün hizmet konularına
Poyrazin_annesi Çikolata deposunda yaptırdım ve cok memnun kaldım 2 günde geldi. Ve cıkolatanın tadı efsanee hemde cok uygun 100 adet 130 lira