Gamzedrsun Merhaba kızlar şuan 30+2 günlüğüm 2 hafta sonraya randevum var Nezaman bırakılmalı kan sulandırıcı bileniniz varmı doktora daha günüm olduğu için soramıyorum merak ediyorum
Snglyd Gamzedrsun Elifgoktug1 sanırım kişiye ve teşhise göre değişiyor.ilk 19haftamda 100mg kullandım.enzim eksikliği sebebiyle sonra bıraktırdı doktorum.eğer eksiklil belirginse veya pıhtılaşma varsa daha ileri haftalarda bıraktırıyorlae sanırım
syma33 Gamzedrsun Canım bana doktorum 32. Haftaya kadar kullanacaksın dedi bence bı daniş kafana göre bırakma
Elifgoktug1 Gamzedrsun bir sonraki muayenede mutlaka sorman lazım bana 36 dendi . Kullanma sebebin ne? Ben preeklampsi den dolayı damarlarda daralma pıhtılaşma olmasın diye kullanıyorum
Gamzedrsun syma33 yok şuan bırakmıyorum canım kullanmaya devam ediyorum bir sonraki randevumda 32 haftalık oluyorum ozaman sorucam siz niçin kullanıyorsunuz
rizelianne Elifgoktug1 kaçıncı haftanız da tanı kondu acaba. Ve süreç nasıl işledi? Şuanki durum nedir? Çok soru sordum ama cevap bulamadığım için ve sizde bu durumu yaşadığınız için soruyorum. Teşekkür ederim şimdiden cevabınız için 🌸
Elifgoktug1 Gamzedrsun o zaman doğuma yakın bir sürede keser yüksek ihtimalle kan pihtilasmasi olduğunu düşündü doktor sanirim
syma33 Gamzedrsun Benim ilk gebeliğim bebek gelişmediği için kürtaj olmuştum doktorda ikinci gebeliğin de önlem amaçla başlayalım demişti o yüzden kullaniyorum
nlycltk Gamzedrsun hem coraspirin hem oksapar iğne kullanıyorum 35 haftalığım coraspirini 34 de bıraktık iğneyi doğumdan bir gün önce bırakıcaz
Cankuzusu Gamzedrsun ben şu an 36 dayım 37 e girince bırakalım dedi doktorum 1 hafta daha devam et dedi bana içmeye devam ediyorum şimdilik