lonelymommy Merhaba bugün çatı muayenesi oldum ilk defa, çok fazla acımıyor sadece irrite ediyo rahatsız edici,biraz yanma yapıyo,benim sorum şu ki,normal doğumda açılmaya sürekli bu şekilde mi bakacaklar 🙄doğum yapanlar aydınlatabilir mi
Caglaluna lonelymommy ben de dün çatı muayenesi oldum ve acı duydum ama kastığım için sanırım. Sorduğunuz sorunun yanıtını ben de merak ediyorum o yüzden burda bekliyim🥰
Zadekuzu lonelymommy evet dogumda da açılma ne kadar olmus diye parmakla alttan ölçüyorlar. Fakat aşırı aci veren bir durum degil kendinizi kasmayın.
Tugcevemercimek lonelymommy bende merak ediyorum doktorunuz erkek mi benim erkek birazda çekiniyorum bide erkek eli büyük pluuor bayanlar daha nazik olur diyince daha bir çekindim
Qubiss Evet maalesef saat başı gelip elle kontrol edip kaç cm açılma var diye bakacaklar ama inan o sancımın esnasında umrumda bile olmadı hissetmedim çünkü dopuma konsantre oluyorsun varsa sancılarını karşılıyorsun.Tavsiyem bunları çok fazla düşünüp kafanızda büyütmeyin pozitif olmaya çalışın hayatınızdaki en anlamlı tecrübe olacak tadını çıkarın.(not:16 saat sunni sancıyla bunları söyleyebiliyorsam ne kadar güzel bi mucizeye tabıklık edeceğinizi siz hayal edin.)2.doğuma 36 gün kaldı :) Rabbim yardımcımız olsun.
lonelymommy Qubiss öyle tabi ki, tesekkür ederim bilgilendirme için inşallah hepmizin doğumu güzel olur,hayırlısıyla kucağımıza alırız 🤗
NeseA Vallah can şimdi ben dicem ben hiç olmadım doğum yapana kadar, biri çıkıp bana yine cahil diyecek kim oluyorsa olsun birşey demiyorum yanlış yönlendirme yapıyormuşum…
lonelymommy Tugcevemercimek Bayan doktorum,valla ben örtü istedim üzerime özellikle, bi de beni çatala almadan muayene etti normal muayene sedyesinde bi an da geldi ben sana hiç alttan muayene yaptım mı dedi,yok dedim eline bi şey sürdü ne olduğunu anlamadan hemen yaptı ama çok sürmedi,ama düşündüm hep böyle bakılacaksa bi de sancı varken insan çekiniyor