Ikigozumuncicegiii Gamzess1 10+3 biz iyiyiz elhamdülillah bebişim bana çekmiş uslu 🧿 Siz ne kadar oldunuz
Gamzess1 Ikigozumuncicegiii Benimde 10+2 canım 6. Haftadan sonra mide bulantım çok oldu ama prilam kullanmaya başladım şuan iyiyim çok şükür bi sıkıntı yok ama çok sabırsızım günler hemen geçsin istiyorum 😊😊
Ikigozumuncicegiii Gamzess1 bende burada gördükçe cinsiyeti merak eder oldum 5 inde ikili tarama ve detaylı ultrason a giricez biz O zaman belli olur tahminimce
Gamzess1 Ikigozumuncicegiii Benimde persembe günü kontrolüm var 10+4 oluyo o zaman doktorumdan gün almak isticem bende 2li tarama için bakalım inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz 🤲
Gamzess1 Ikigozumuncicegiii Erkekse evet görüyorlarmış ama kızsa 12. Haftada çok zor canım sanmıyorum göstermez
Ikigozumuncicegiii Gamzess1 perinatologun görme ihtimali yüksek çünkü her açıdan daha hassas ultrason cihazıyla organlarını inceliyor çocuğun canım
Gamzess1 2bebe1gebe Gerçekten mi ya 12 haftada kız demek 😊 Benimde gönlümden kız geçiyor bakalım inşallah sağlıklı olsunlar da
2bebe1gebe Gamzess1 hastaneye ve doktorunuza bağlı sanırım o ulstason kalitwsine göre değişiyor diye biliyorum ama 2 gebeliğimdedw hem kız hem erkek tam 12.de öğrendim yani
Gamzess1 Ikigozumuncicegiii Doğrudur canım sen 2li test için direk günü nasıl aldın doktorun mu verdi acaba