bebekveannesiii Kbrbrhnn İki tane doktor 2 günde bir iç dedi bı tanesi de günde 1 tane iç dedi kararsız kaldım hergün mü içsem 2 günde bir mi 🤷🤷
Kbrbrhnn bebekveannesiii Sürekli doktorun hangisiyse onun dediği şekilde yapabilirsin canım, birden fazla doktora gidince kafa karışıklığı oluyor fazlasıyla
suleesrky 19+5 olduk. Ben 17. haftada hareketlerini hissetmeye başladım şimdi dışarıdan da hissediliyor babası elini koyduğunda şiddetli hareketlerinin hepsini hissediyor. 🥰
bebekveannesiii suleesrky Ay ne güzel darısı bize biz hâlâ belli olmuyoruz dışardan kendim de ufak ufak hissediyorum bazen düşünüyorum acaba bebekmi diye😄
Miracinannesi_52 Bende 19+2 deyim otururken ve gece yatınca oynuyor artık hissettiriyor ben daha çok sırt üstü yattığımda oynuyor ama bir zaman sonra belim ağrıyor sırt üstü yatamıyorum artık ağırlaştı galiba🥰
bebekveannesiii Miracinannesi_52 18+5im ufak ufak hissediyorum inşallah bizde hemen sizin gibi hissederiz😊
Zuleyhakazan bebekveannesiii az bişey atistir canım çok yeme bizimde uzak hastaneye bende az atisrtiriyorum öyle gidiyorum canım kıpır kıpır oluyor
Miracinannesi_52 Zuleyhakazan evet ilk gebeliğim karın yapısına bağlı doktor 19. haftada hissedersin demişti ama herkes hissetmeyebiliyor tabi 😌
Miracinannesi_52 bebekveannesiii 19 hafta dolmadan bende tam hissetmemiştim kıpırtısı oluyordu ama 19. haftayı tamamlayınca artık hissedersin ☺️
bebekveannesiii Eminedmr Valla ben 17.haftamda doktora dedim hareket ediyo diye biz 20haftadan öncesini hareket olarak kabul etmiyoruz dedi bilemiyorum artık
bebekveannesiii Kbrbrhnn ya devlet hastanesinde belli olmuyoki her gittiğinde farklı bı doktor oluyo🤷
Eminedmr bebekveannesiii analar hisseder ☺️☺️net ☺️☺️ ben hep solumda hissediyodum ordan vuruyor hiseettigin şey bebeğin bence
bebekveannesiii Eminedmr bence de benimki de bebek eğer olmasa neden hamile değilken böyle şeyler hissetmiyorduk