Zuleyhakazan bebekveannesiii kızlar onlar neyim boş aç gidin görün bakin nasıl gösteriyor ben aç gitmißtim gösterdi detaylı ultrasyon da aç gittim yüzünü bile saklamadi eger anne tok olursa bebek uyurmuş bence denen derim
Bicicek_bibocek Zuleyhakazan 19+4 benimde . Aynen insan merak ediyo da kızımda çok sakindi hamileliğimde 7.aydan sonra net hissettim diyebilirim . Yapısal sanırım ama doğunca tam tersi oluyo 😅
Elifelbb bebekveannesiii 17 haftalığım mıde bulanması mıde yanması karın kasık ağrısı baş agrısı böyle gecıyor günler inşallah bebek sağlıklıdır yeter ki o sağlıklı olsun da sıkıntılar önemli degıl
2melekannesii___ bebekveannesiii 19+3 olduk 💜 Bacak ve bel ağrım çok 10 haftalikken başladı ne yapsam gecmiyor. Idare ediyorum artik 😂 Vitaminsizliktn baş dönmesi çok oluyor kansizlikta var 😐
bebekveannesiii 2melekannesii___ vitamin kullanmıyomusun? Ay bebişler iyi olsun da napalım mecbur dayanıcaz🤷💕
Hatice2780 bebekveannesiii benim bacağımda öyle oluyor ya doktora gidince söylicem ne yapabiliriz die
Happyelf Bizde 19+3 üz bugün sanki aşağı aşağı vuruyor.hareketlerini bazen makatta hissediyorum.Bir sorun değildir herhalde değil mi
Nur-01-35 14+3 bugün ikizlerim büyüyor ama bulantı ara vermeden devam ediyor. Yarın doktora gidecegiz
Kbrbrhnn bebekveannesiii Ayy bende de oluyor birkaç seferdir. 17+1′iz şu an. Bugün kontrolüm vardı, sordum doktora ama normal dedi 🤷🏻♀️
bebekveannesiii Kbrbrhnn ben de 12sinde detaylıca giricem o zaman sorarım normaldir bence de ya çünkü bı suru kişi yazmış bende de oluyor diye