Nurcin bebekveannesiii kalça ve bel ağrısı var… Bazen çok kötü oluyor. Bebiş iyi. 19 haftalık olduk.. cinsiyeti ogrenemedik 😭
bebekveannesiii Nurcin benim de yaa gece uykudan bile uyandırıyo. İnatçı olacak galiba 19 haftada neden göstermemiş😃 detaylı ultrasona giricekmisin o zaman gösterir belki
Denizyildizi1 bebekveannesiii 20+6 çok hareketli geceleri uyutmayacak dereceye geliyor bazen bel ağrıları dışında sorunum yok
bebekveannesiii Denizyildizi1 maşallah canım boyle uykusuzluğun darısı bana😄 hareket etmediği zamanlar ödüm patliyo 😕 bel ağrısı bende de bazen oluyo bide kalça ağrısı
Nurcanyks 16 haftadayim dün ultrasona girdim doktor erkeğe benziyor dedi henüz hissetmiyorum ilk gebeliğim sabırsızlıkla hareket etmesini bekliyorum 🤣🥰🥰😊
bebekveannesiii Nurcanyks eder eder inşallah 😊 bı dahakine çikolata ve vişne suyu içip git ben her seferinde böyle yapiyorum yerinde durmuyo😄
Hatice2780 bebekveannesiii ben hala hissedemedim yarın 19 haftalık olacağız çok sancılarım oluyor bide sol bacağım çok uyuşuyor sizdede oluyormu kızlar
bebekveannesiii Hatice2780 Benim sağ bacağım çok ağrıyor nasıl desem hani bu bacağın başladığı yer var ya orası gece uykudan bile uyandırıyo uyuşma da kolumda oluyo
Hatice2780 bebekveannesiii benim bacağımda öyle oluyor ya doktora gidince söylicem ne yapabiliriz die
Ksksksk7372 bebekveannesiii Bu yazıyı yazarken hissetmem prensesimi 🥰 güzel geçiyor sürekli sık hissetmiyorum ama 17+2
Ksksksk7372 bebekveannesiii canım nasıl hissediyorsun onu bazen bende de oluyor genelde geceye doğru karnım sert oluyor içerden hissediyorum böyle rahatsız ediyor
bebekveannesiii Ksksksk7372 bı yere toplaniyo elledigimde de zaten sem sert oluyo bide ağrı yapıyor sanki delcek gibi seninde mi aynı oluyo canım
bebekveannesiii dml33 kız yok valla istediğim gibi bı gelin olursa yani oda ben gibi düşünürse bana yapılmasını istemediğin hiçbiseyi gelinime yapmicam kaynana gelin değil anne kız, arkadaş olurum Allah nasip ederse
Ksksksk7372 bebekveannesiii evet canım doktoruma sormadık hiç ama ebeye sormuştum bagırsaktır o demişti ama bagırsakda öyle hissedilmez yani 🤷🏻♀️😂