Mucizeveannesi Kızlar fikri deneyimi olan arkadaşlar 20. Haftaya giriyorum ikiz gebelik ,hastane dr yok üç seçenek var sizce❗️❗️KOLAN ŞİŞLİ ??❗️❗️CERRAHPAŞA TIP ❗️❗️BEZMİALEM VAKIF HASTANESİ ❗️❗️
Tubad Mucizeveannesi bebek yoğunbakım sizin için önemli olabilir. İkiz gebeliklerde genelde erken Doğum oluyor bu sebeple Cerrahpaşa tıp fakültesini tavsiye ederim
Tubad Mucizeveannesi Cerrahpaşa bu konuda gayet iyi. Ee biraz da Allah’a emanet etmek gerekiyor bebişleri. Olacak olan devlette de olur özelde de.
Tosbagam Önce doktor sonra hastahane? Doktorunuza güvendikten sonra hastahanenin yenidoğan yoğun bakımı var mı ( allah korusun) acil bir durumda hemen müdahale edebilecekler mi? Sevk edilirsen arada geçen saniyeler bile kıymetli. Hastanenin kapasitesi, doğuma gittiğinde yer yok hadi başka hastaneye demesinler
Mucizeveannesi Tubad ne zor işmiş karar vermek bide tek başına,benim kocam sen nasıl istiyorsan diyip içinden çıkıyor adam😏
Tosbagam Doktorum bana eğitim araştırma hastanesi önermişti, devletti. İlk doğumum ve uzak olduğu için ( halkalı ) başka doktor ve hastahane araştırdım. Özel bir sağlık kuruluşunun üniversite hastanesine gittim. Çok şükür doktorumla da bir sıkıntımız olmadı, hastahane ile de