Eslem_1 Hamileyken sucuk yediniz mi sakıncalı mı? Başlarda bir kaç kez yemiştim ama son 3 aydır hiç yemedim
Elika0 Eslem_1 ben çok yedim valla. Sadece salam yemedim çiğ olduğu için ama füme yedim. Sosiste yiyorum. İyi pişirmeye dikkat edin.
Eslem_1 iremss RaYaRY 3mlek2bebkannesi Yagmur34 Elika0 katkı maddesiz doğal içerikli olanları da var onlardan bazen insanın canı çekiyor tabi ama abartmadan yiyebilirim sanırım 😀 salam sosis zAten normalde de sevmezdim yemezdim sucuk daha masum gibi 🌸😀
RaYaRY Ben hiç birşeyi kendime yasaklamadim ne zaman canım ne istiyorsa yiyorum normaldede böyle biriydim kilo da almayan bir vücudum var 😂
Yusuf_alpin_annesi Ben Aklıma Geldikçe sucuk ekmek yaptım yedim bol bol valla Bir sıkıntım Olmadı. sonrasında Kusmam dışında ve 31+3 olduk şuan
Elika0 Eslem_1 yiyebilirsin canım ben iyi bi marka da aldım bimdeki piliç sucuktan da yedim. Birşey olmaz pişirin sadece güzelce
Eslem_1 lunam evet bazen insanın canı çekiyor aslında abartmadan bir çok şeyi kararında yiyebiliriz 🌸🌸🌸
SerraveAnnesii Canım ne isterse az da olsa ondan yiyorum 😂 fazla takılmaya gerek yok ne yemek istiyorsanız biraz yiyin 😂
SerraveAnnesii Eslem_1 Faydalı şeyler de sıkıntı yok bende istemeye istemeye mecbur yiyorum bebeme şifa olsun diye😂
Eslem_1 Misa34 salam sosis normalde de hiç yemiyordum zaten de çiğ köfte ve sucuğu bir kaç kez yedim ama çiğ köfte de çiğ et kullanılmıyor onun zaten bir zararı yoktur 🌸😊