Anne88 Umudayolculuk canm benim adetim geçti pko var geçen çarşamba 36 ile ogrendim iki gün sonra 125 üç gün sonra 485 cikti ama şuan daha hiç bişey gözükmedi kimyasal olabilir dedi
betulolcay Umudayolculuk benim adetim 10 gün gecikmişti 278 ile öğrendim. Gittiğimde geç döllenme olmuş 5 haftalık demişti keseyi görmüştü. Son adet tarihime göre 7 haftalık olması gerekiyordu yAni. Şimdi 10 haftalık olduk şükür ☺️
moom222 Anne88 kimyasal da değerlerin düzensiz olması gerekmiyor mu cnm senin hep iki katı ve fazlası cikmis
Umudayolculuk Anne88 Anne88 bence değerleriniz gayet güzel daha bir şey görünmeai içinde erken değil mi hiç kötü düşünmeyin inanın kötü düşünce kötüyü çekiyor. Kendinize en iyinin olacağını söyleyin her zaman.
Ahg Umudayolculuk iki gün sonra 82 olmuştu 4 gün sonra 953 oldu geçen hafta keseyi ve yolk kesesini gördük adet tarihime göre 6+3 olması gerekiyordu bu hafta da bebeği ve kalp atışını görmeye gidicez inşallah 😊
Miracinannesi_52 Adet günüme üç dört gün vardı daha doktora gitmiştim karın ağrısıyla 30 çıkmıştı 2 gün sonra da 90 çıktı
Kalkgidek01 Adetim 4 gün geçmişti 240 cıkmıstı beta degerim ama yakaladık gibi 5 gün e indi aradaki fark
Anne88 moom222 kendi doktorum çağırdı yarın bide ona gidicem canm şuan bişey gözükmez biliyorum ama en azından desin ilerki haftalarda şöyle olur böyle diye için hiç rahat değil 🥺🥺
dilaseker Umudayolculuk sat 19 kasımdı doktor 30 kasıma çekti geç döllenme olduğu için, 7 gün gecikme ile beta 6 ile öğrendim :)
Umudayolculuk dilaseker yaaa bana umut olur musunuz ki acaba benim de daha önce böyle bir durumum oldu ama kimyasalla sonuçlandı. Sizin sağlıklı ilerledi sanırım inşallah öyledir
dilaseker Umudayolculuk evet şuan 7+1 iz çok şükür inşallah seninki de sağlıklı bir gebelik olur sağsalim kucağımıza alırız bebişlerimizi🥰