Meleq Ecemayrn kesinlikle..gebelik haftası sat a göre hesaplansa da döllenmenin ne zaman gerçekleştiğini bilemeyiz 1-2 gün bile çok farkediyo..bi de annenin kilosu da görüntüyü etkiliyo..
yagmur_s Xsxs benim de aynı 🤭 yolk sac da var bebiş de vardır zaten. Çoook heyecanlandım ama tansiyonum düştü 😂😂
Tunurr yagmur_s bende 5+4 de bugün keseyi gördük çok şükür 9 gün sonraya kalp atışı ve bebeği görmek için çağırdı şimdi sıra onu beklemekte ❤️
yagmur_s Tunurr ben de bu gün gördüm ama keseyi. Yolk sac da var aslında. Haftaya tekrar gel dedi kalp atışını o zamma duyarız şu an bir sorun yok dedi 🤭
Tunurr yagmur_s evet bende aynı şekildeyim beni 9 gün sonra çağırdı daha net olması açısından bide ikinci hamilelik olunca oda alıştı herhalde 😅
Xsxs yagmur_s hhaha ne guzel iste kotu dusunmeyelim doktor kizdi bugun bana kese var bebk yok ddi bos gebelik mi geciriyorm dedm bu kadar kotu dusunme olumlu dusun ki olumlu seyler olsun ddi en azindan bebegi gorene kadar oyle yapicm😃
yagmur_s Ecemayrn gördüm bu gün keseyi ve yolk sac ı bebiş daha gözükmedi ama her şey normal şimdilik haftaya çağırdı tekrar 🤭
yagmur_s Tunurr nasıl heyecanlandıysam tansiyonum düştü 😅 ilk bebiş 🤭🤭 haftaya artık kalp atışını duyayım daha telaş yapmam inş
Tunurr yagmur_s ahahahah telaş hiç biter mi sanıyorsun 😅 bu sefer ikili test telaşı sonra üçlü test telaşı sonra cinsiyet sonra detaylı ultrason yolun uzun 😂😂😂