Senanury Melissce bende covid oldum geçen haftalarda oksapar 0,4 kan sulandırıcı iğne verdi doktor bide saturasyon cihazıyla da ara ara kendimi kontrol ettim ateşin yoksa parol vs içme dedi
Fatma-onal Senanury banada hap olarak verildi kullanıyorum şu an bir kaç kişi içme kanaman olur durduramazsın dedi korkuttu ama doktor dediği için kullanmaya başladım
Fatma-onal Melissce bugun covid olduğumu öğrendim bende 5+2 haftalık hamileyim hemen kan sulandırıcıya başladılar bende tereddüt ederek aldım ama doktor diyorsa vardır bir bildiği diye düşündüm çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırsınız
Senanury Fatma-onal aynen bende coraspirinde kullanıyorum ikisini aynı anda kullandım ama o süre zarfında iğneyi artı olarak kullandım ama şuan kullanmıyorum
seyma_turkoglu Tereyağını eritip pekmez koyun üzerine biraz kaynasın sıcak sıcak onu için. Kuzenim hamileyken covid olduğunda öyle yaptı bende şuan test verdim yüksek ihtimal pozitifim 14+5 inşallah bişey olmaz
Senanury Melissce evet normalde sadece coraspirin kullanıyorum ama covid geçirdiğim zaman doktora söyledim oda iğneyi kullan dedi her gün bir tane
Fatma-onal Melissce evet bugun öğrendim kovid olduğumu doktoruma yazdım hemen oda kan sulandırıcıya başlattı 🥰 teşekkürler bu arada
dilara_cinar99 Melissce Canım bence sağlık ocağını arayıp onlara sorun burdan tam ve doğru bilgi almanız zor en doğru bilgiyi onlar verir😊
Mrv58 Melissce geçmiş olsun belirtileriniz neydi acaba öksürük var bende hafif de sırtım ağrıyor ben bı kaç gündür sogukda kaldım ondan mı acaba tereddutteyim
Melissce Mrv58 bende şimdilik sadece boğaz ağrısı oldu yutkunmada zorluk çekiyorum çok geçmiş olsun size de inşallah bir an önce iyileşirsiniz🥺🙏🏻
gizemmege 14+2 yim dün covid olduğumu öğrendim doktorum sadece parolü önerdi ateşim çıktığında ya da ağrı şiddetim arttığında içiyorum
Sineemiis Melissce igne kullanman gerekiyor mu onu sor doktoruna bebek aspirini kanı sulandırmaz en iyisi oksapar
Mrv58 Melissce inşallah aşı da vurunmadim ben inşallah yakalanmam sizin içinde üzüldüm inşallah çabucak iyilesirsiniz