Berilko Kızlar akıntı için ne gibi çareler buldunuz? Günlük ped iyi değil gibi sanki , sık çamaşır değiştirme dışında peçete de koyuyor musunuz onun da bi zararı var mıdır acaba? Sizler nasıl başa çıkıyorsınuz bu durumla
Renginveannesi_ Berilko sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum, peçete koyuyorum ped kullanmıyorum, 2 3 gün üstte çok geliyor bı kaç gün öyle yoğun gelmiyor bende anlamadım gitti bide sarı akıntı bazen korkuyorum 15. Haftama giriyorum🤲🏻
fenperest Berilko 30 lu haftalarima gelene kdr sıkca camasir degistirdim. Ama sonra iyice hareketlerim zorlasinca yoruldum ve gunluk ped koyar oldum. Akintimda artti sanki iyice. Bu yuzden gunde bikac defa da ped degistirir oldum. Sık degistirdikten sonra pedin zarari olmaz diye düşünüyorum aslinda ama 🤷🏻♀️
llgln35 Günlük ped bende mantara sebeb oluyor oyüzden doktorum kullanma demişti yıllardır hiç kullanmam günlük ped o bölgeyi sürekli nemli tuttuğu için enfeksiyon mantar oluşumu daha çok oluyomuş sık çamaşır değişiyorum şimdide hamileliğimin başından beri peçete de ıslanıyo oda aynı illaki çamaşıra bulaşıyo oyüzden sık çamaşır değişmek en mantıklısı
Denizhtc Berilko Pecete kesinlekle koymayın bir yakınım o sekilde yapmıştı sonra tedavi gördü ameliyatlik duruma geldi yani iyi deyil onun yerine güzel temiz bez kesip kullanin beyaz
Boncugummmm Berilko akıntı geçmiyor ama bnde bebek temizleme pamugun dan koyuyorum sürekli degiştryorum. mecburen dışarı cıktım zaman günlük pet koyuyorum
kbrkrblt16 Sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum geceden günlük ped koyuyorum bazen sabaha kadar sabah çıkarıyorum bu ara çok fazla akintim var 🤦♀️
Seyda5454 Sık çamaşır değiştirmekle sık ped değiştirmek aynı işlem değil mi arkadaşlar ikisindede ıslandığımızda değiştirmek gerekiyor ve çamaşırın ıslaklığı çok rahatsız edici bana göre😬son aylarda akıntının çokluğundan ped kullanmak zorunda kalıyor insan normalde ince kullanırdım şimdi uzun günlük ped kullanıyorum valla 30.haftadayım
Darling96 Seyda5454 ikisinde aynı şey değil günlük ped hava almıyor bu yüzden koku yapıyor ve akıntı yapıyor ama pamuklu iç çamaşırı hava alıyor
Seydaisik Berilko Doktorum bana pamuklu iç çamaşırı giymemi ve arada sirkeli su ile taharet almamı söyledi. Henüz deneme şansım olmadı ama siz Bi deneyin isterseniz :)🧸
Darling96 Berilko günlük ped gebelikte bakteri birikimi daha çok yapıyor bu yüzden kullanılmaması gerekir sadece gebelikte değil normal hayattada öyle günlük pedi bıraktığınızda daha çok akıntınız olucak o günlük pedin sizde biriktirdiği bakteriler atılması lazım en fazla bir ay sürüyor peçeteye gelince asla koymayın peçeteyi sadece kurutmak için kullanın günde 3 defa iç çamaşırınızı değiştirin ve pamuklu iç çamaşırı kullanın diğerleri bakteri birikimi yapıyor 😊
Darling96 Berilko sirkeli su falan demiş arkadaşlar doktorlar normal suyu içine tutmayın duş alırken diyor sirkeli su tamamen genetik yapısını bozar genital bölgenin böyle şeylere inanmayın arkadaşlar
Berilko Yorumlardan da yola çıkarak Sanırım en iyisi hiçbir şey koymayıp sürekli çamaşır değiştirmek😉